lauantai 8. huhtikuuta 2017

Guess

Meillä jokaisella on varmasti omat luottomerkinsä niin kosmetiikassa, vaatetuksessa, sisustamisessa ja jopa ruoassakin. Itselleni Guess on kuulunut jo pitkään luottomerkkeihini. Olen hankkinut merkin aitoja laukkuja, huiveja ja vaatteita jenkeistä saakka. Sieltä muuten lentorahti kulkee nopeammin Suomeen, kuin pienen Suomen oma sisäinen posti...tuli vaan mieleen. 

Joskus vuoden vaihteessa kännykän kuoret, jotka toimittivat myös lompakon virkaa, sanoi sopimuksensa irti. Olin sitten täysin ilman lompakkoa. Hätäpäissäni "lainasin" tyttären Marimekon pientä kukkaroa, jota koristaa kesäiset mansikat ja suljetaan klipsillä. Sen käyttö muutaman kuukauden ajan tuntui hyvin vaivalloiselta. Kolikot jäivät kierimään pohjalle tai sitten, kun nosti pankkikortit kukkarosta pois, niin kolikot putoilivat pitkin lattiaa. Oli niitä sitten kiva sieltä kaivella täysmittaisen kassajonon edessä. Nou nou ! Aivan liian vaikeaa ja jokseenkin myös noloa. Tiedättehän...

Viime perjantaina kävin paikallisessa Station Clothing Box vaateliikkeessä katsomassa tyttärelle Adidaksen verkkareita. Sellaiset lähti tyttären lempivärissä (punainen) mukaan ja vielä saman merkin mustapohjainen lippis, jossa valkoiset pitsikuvioinnit. Kiertelin koko liikkeen läpi, olihan siellä -25% alennukset kaikesta, V-member jäsenkortilla. Silmiini sattui Guessin lompakko, joka oli kauniin sähkönsininen. Siitä löytyi kaksiosainen kolikkopuoli, vetoketjulla ja tarpeeksi laaja korttiosio sekä tietysti myös setelipuoli...ihan niin kuin, minulla käteistä joskus olisikin - hah.

Guessin yksilö täytti kaikki toiveeni, joten en suostunut enää jatkamaan Marimekon pienellä kukkarolla. Tutun myyjän kysyessä, otatko lompakon oli vastaukseni isosti: KYLLÄ !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti