torstai 13. huhtikuuta 2017

Rauhallinen makuuhuone


Saimme viimein ihan oman, rauhallisen vanhempien makuuhuoneen, kun lapset muuttivat yhteiseen huoneeseen. Suurin osa huoneen pinta-alasta täyttyy sängyllä, mutta se ei haittaa. Osa tavaroista siirtyi suoraan vanhasta uuteen, mutta jotain myös vaihtui. 

Makuuhuoneen laittaminen on vielä kesken, sillä esimerkiksi verho puuttuu. Ajattelin pitäytyä selkeässä raita kuviossa ja hankkia Ikeasta mustavalkoista Sofia kangasta, kun seuraavan kerran sinne olemme menossa. Myöskin kattovalo on sellainen asia, johon on jonossa kolme eri vaihtoehtoa, mutta laiskasti jätin vielä tämän, jo tyttären huoneessakin roikkuneen "roikka" valaisimen paikoilleen.



Koristetyynyinä jatkaa tietysti luottovalinnat, Marimekon Tiiliskivi sekä valkoiset ja mustat Grand Design Sweden malliston päälliset. Heidän tuotteitaan löytyy lisää täältä

Sovella hyllyt, kiskoineen jäävät ainakin toistaiseksi myös huoneeseen, sänkyä vastapäätä. Niiden kohta ei ole täysin ihanteellinen, mutta joudun varmaan tyytymään tämänhetkiseen paikkaan, sillä uusien reikien poraaminen ei ilahduta vuokraemäntää ja se reikien kittaaminen onkin tässä taloudessa jo toinen juttu.



Kartellin Componibili jatkaa edelleen yöpöytänä, toinen kappale muutti lastenhuoneeseen. Leitmotivin pöytävalaisimen hain varastosta jälleen käyttöön. 


Sängyn toiselta puolelta järjestyi paikka Egg-tuolille, jonka takana kookas lattiavalaisin. Sen muotokieli puhuu samaa kieltä Leitmotiv pöytävalaisimen kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti