Itse henkilökohtaisesti en leipomuksissani käytä ollenkaan liivatetta. Agar agaria olen jonkin verran käyttänyt, mutta laihoin tuloksin. Tässä kakussa oli erityisen kivaa se, että siinä
ei ole ollenkaan liivatetta, vaikka juustokakku kyseessä onkin. Tämän lisäksi plussaa oli se,
ettei kakkua paisteta uunissa ollenkaan. Pari tuntia tai yön yli jääkaapissa ja valmista tuli !
(Itse pidin yön yli).
ei ole ollenkaan liivatetta, vaikka juustokakku kyseessä onkin. Tämän lisäksi plussaa oli se,
ettei kakkua paisteta uunissa ollenkaan. Pari tuntia tai yön yli jääkaapissa ja valmista tuli !
(Itse pidin yön yli).
Ohjeen nappasin Suklaapossun blogista ja se löytyy täältä.
Pitkän matkan ovat keksit kulkeneet, että niitä voi täällä Suomessa maistella.
Oreot nimittäin kehitettiin vuonna 1912, Manhattanilla, New Yorkissa. Tuulahduksia jenkeistä siis.
Tein kaksi kakkua, joista toisen lahjoitin miehen firman raksamiesten kahvitunnille.
Päivän päätteeksi mies toi tyhjän vuoan kotiin. Hyvä juttu, että maistui !
Päivän päätteeksi mies toi tyhjän vuoan kotiin. Hyvä juttu, että maistui !
Syömisistään tarkka eskarilainen tyttäremme nosti peukkua, kun kysyin miltä maistuu.
Ja heti perään, että onko tässä kermavaahtoa, kun tämä on kuin pilveä maistelisi.
Ihana...lapset 💕 Myös isoäiti ja systeri saivat omat palasensa ja hyvää se kuulemma oli.
Ja heti perään, että onko tässä kermavaahtoa, kun tämä on kuin pilveä maistelisi.
Ihana...lapset 💕 Myös isoäiti ja systeri saivat omat palasensa ja hyvää se kuulemma oli.
Niinhän se on, että joskus herkutellaan ja sitten taas pihistetään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti