sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Cozy Homes from Finland

Bongasin viimevuoden loppupuolella ilmestyneen Cozy Homes from Finland kirjan, jonka takana ovat Piia Kalliomäki ja Pauliina Salonen (Cozy Publishing). Kirjassa käydään 20 kohteessa ympäri suomea, joista suurin osa kuitenkin löytyy Helsingistä. Neliöiltään pieniä ja suuria, mutta persoonallisia kaikki.







Vaikka ystävänpäivä on vasta tulevana tiistaina, niin ilmiannan jo nyt mitä itse leivoin ystävänpäiväksi - Raikasta sitruunapiirakkaa, jogurttikastikkeella. Näin tekin ehditte halutessanne vielä leipoa.

Ohjeen nappasin Wicked Sweet Kitchen blogista. Ohjeen löydät täältä. 

Tein tällä ohjeella ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että hyvää tuli. Mutta mutta...olen suolaisen perään ja makea menee ihan yhtä hyvin. Kirpeä on makuasioissa uusi aluevaltaus. Siksi tässä oli hiukan liikaa sitruunaa, aloittelijalle siis. Seuraavaan piirakkaan vähennän määrää hiukan, niin eiköhän siitä tule ensimmäistä versiotakin parempaa. Toinen leipominen suoritetaankin sitten alkuviikosta. Hyvin maistui miehelle ja pian kolmevuotiaalle pojan viikarille, mutta eskarilainen tyttömme ei tykännyt. Niinhän se on, että makuasioista ei voi kiistellä.


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti