lauantai 17. kesäkuuta 2017

Snowfox

Niinkuin olen moneen kertaan kirjoittanut, niin tytär aloittaa tulevana syksynä ensimmäisen luokan ja meillä onkin käynyt keskustelu kuumana, nimittäin kännykän hankinnasta. Itse henk.koht. ajattelen, että kännykässä on liikaa toimintoja ekaluokkalaiselle, mitä tuon ikäinen ei vielä tarvitse käyttöönsä ja netin sisältöä on vaikea hallita. Lisäksi opettaja oli tiukkana kysyttäessä kännykästä koulussa. Sen pitää pysyä ns. näkymättömissä eli ei saa soida tai häiritä millään tavalla koulunkäyntiä, tunnilla tai sen ulkopuolella. Olenkin etsinyt muita vaihtoehtoja ja onneksi niitä on tullut markkinoille, jos jonkinlaisia. 

On ehkä pinnallista ajatella näin, mutta kaikkien hyvien ominaisuuksien jälkeen, myös ulkonäkö on minulle tärkeä. Yksi laite, minkä ulkonäkö ja toiminnot sulautuivat hyvin yhteen (ja on erittäin varteenotettava vaihtoehto perheellemme) on Snowfox paikannin sekä puhelin samassa pienessä, kompaktissa paketissa. Lisäksi se on kotimaista laatua, Oulusta !

Eikä Snowfox ole tarkoitettu ainoastaan lapsille. Sitä voi käyttää (tai seurata) ikäihmiset sekä lemmikit. Vanhempani ovat 1940-luvulla syntyneitä, joten ikää ja elämänkatsomusta on takana jo reippaasti. Vaikka He eivät mitään "nettivelhoja" ole, mutta kuitenkin perustoiminnot ovat hanskassa, niin tällainen seurantalaite voisi olla myös Heille näppärä juttu. Samalla voisin itse välillä vähän rauhoittua, koska näen kännykästäni missä vanhempani liikkuvat.



Mutta sitten tarkemmin laitteesta... 

Snowfox näyttää sijainnin matkapuhelimessasi lähes reaaliajassa ja tavoittaa läheisen soittamalla, minä hetkenä hyvänsä. Toiminnot sekä laitteen käytön näkee hyvin lopussa olevasta videosta.

Seurantalaite on kooltaan noin lapsen kämmenen kokoinen, joten se kulkee helposti kaulanauhassa, taskussa, repussa, jumppapussissa, avaimenperänä, pyörän ohjaustangossa tai ihan missä vain, mihin itse keksit sille paikan. Värejä on kaksi, turkoosi ja kaunis pinkki.

Akun kesto on tietysti yksi avainasemassa oleva tekijä. Laitteelle luvataan netissä olevan infon mukaan, jopa viikon akun kesto. Joten ihan heti ei tarvitse lataukseen laittaa.

Snowfox luvataan olevan ostettaessa heti käyttövalmis, eikä vaadi erillistä SIM-korttia. Mutta se tarvitsee Android tai iOS puhelimen. Sovellus löytyy myös suomenkielisenä.


Kaikki kuvat: snowfoxfamily.com
Video: youtube.com





HOX ! 
Tämä ei ole maksettu mainos tai blogiyhteistyö päivitys. 
Kaikki mielipiteet ovat omiani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti