sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Ihan Unessa

Olen vuosia yrittänyt metsästää, jo tuotannosta lakkautettua Marimekon Unessa kangasta. Laitoin extempore ilmoituksen eräälle Facebookin "halutaan ostaa" palstalle, vähän niin kuin vitsinä tai tyhjyyttä kalastellen. Uskokaa tai älkää, niin parin päivän päästä sähköpostiini oli tullut viesti, jossa oli myytävänä tuo kyseinen kangas, yhden raportin mittaisena ja vielä aivan käyttämättömänä. En ollut uskoa silmiäni, kun viestiä luin. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä ostanko vai en. Lämmin kiitos Annulle Helsinkiin, jolta kankaan ostin. Ihana ihminen !





Ajatuksenani oli, ja on edelleenkin, laittaa se lastenhuoneeseen verhoksi, mutta tuli mutkia matkaan, niin kuin yleensäkin. Kankaan tuotanto on lopetettu jo vuosia sitten ja uutta palaa todennäköisesti en tule löytämään, niin en halunnut "pilata" kangasta kiireessä. 

Suunnitelmissa on saada lapsille oma huoneet reilun vuoden sisällä, joten ompelen siitä sitten heti oikean pituisen verhon, juuri siihen oikeaan ikkunaan. Ehkä kuulostaa hullulta, mutta tällä kertaa ajattelin ottaa varman päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti