sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kuinka selvitä arjesta voittajana?


Arki - joskus se vie mukanaan ja kaikki muu saa väistyä. Niin on ollut nyt muutaman päivän, ehkä viikon. Blogi tietysti päivittyy, kun aikaa jää.

Ongelmia koulussa, kiireiset arkipäivät, äiti siellä ja äiti täällä, loputon pyykkivuori, pohjaan palanut ruoka, keväinen aurinko, joka suorastaan huutaa siivoamaan pienimmätkin pölyhiukkaset. Sitähän se lapsiperheen arki kaikessa kauneudessaan on - harva haluaa myöntää sitä julkisesti...minusta sana on vapaa.



Lapset halusivat osallistua päivityksen tekoon ja saivat valita omat suosikkinsa kuviin.

Poikamme stailasi siskon rullaluistimen konduktööri dublo-ukolla. Tyttäremme puolestaan asetteli nukkekodin divaanille PetShopit. Täytyy kuulemma olla hiljaa, kun hiiri ja lintu vauvat nukkuvat - shhhh !

Vaikka arki ei ole aina ihanaa, silti siitä pystyy selvitytymään voittajana. Itse koen, että vaikka kuinka tulisi "lunta tupaan" ja joudun välillä kahlaamaan loputtomalta tuntuvassa lelumeressä, niin antaa silti auringon paistaa - se tarkoittaa kevättä ! 

Mutta, miten ihmeessä selviytyä tästä kaikesta voittajana? Se on helppoa. 
Lapsille selitetään kotiaskare taulukon säännöt ja yhdestä askareesta saa merkin. Loppuviikosta jokaisesta merkistä saa euron säästöpossuun. Tämä on toiminut meillä hyvin reilun viikon ja täytyy sanoa, että ne lelumeret ovat häipyneet suhteellisen reippaaseen tahtiin. Suosittelen kokeilemaan - pienillä muutoksilla voittoon.


Saimme illalla kahviseuraa naapurista. Kyllä kahvi maistuikin ja sitä täytyi keittää pannullinen lisää - tämä on meillä erittäin harvinaista. 

Rakennusprojektista tähän loppuun muutama sananen...
Olemme pyytäneet myös toiselta talovalmistajalta tarjouksen, omasta räätälöidystä mallistamme. Käymme jossain vaiheessa, kuulemassa sisällön ja paljonko unelmallemme jää hintaa. Se on aina jännä paikka. Vasta sitten voimme verrata kahta valmistajaa, sisältöinen. Ilman vertauskohtaa ei luonnollisesti voi vertailua suorittaa.

Lopullinen päätös on edelleen auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti