torstai 11. tammikuuta 2018

Tulostettava kalenteri vuodelle 2018

Alkavalle vuodelle tarvitaan tietysti uusi kalenteri. Olen parina viime vuonna suosinut seinäkalenteria, jonka olen tilannut omien mieltymyksieni mukaan valmiina pakettina, vaihtelevasti jostakin netin valokuvapalvelusta. 

Ajattelin kokeilla tänä vuonna jotain uutta ja jättää tilauksen kokonaan tekemättä. Päätin tulostaa netistä valmiin kalenterin. Halusin, että siitä löytyy viikkonumerot, pyhät, nimipäivät sekä tietysti ulkonäkö on tärkeä kriteeri kalenterin valinnassa. Kaikkia toiveita täyttävää kalenteria en löytänyt, mutta kuitenkin yhden hyvän ehdokkaan. 

Valkoisen Harmajan Suvi on useampana vuonna tehnyt tulostettavan kalenterin ja se oli valintani kuluvan vuoden seinäkalenteriksi. Kalenterista on saatavana kaksi eri versiota, viikkonumeroilla ja ilman. Valitsin itselleni numeroidut viikot.



Tammikuu tuo tullessaan myös paljon syntymäpäiviä. Tyttäremme aloitti heti ensimmäisellä viikolla ja täytti 8 vuotta. Seuraavaksi on vuorossa omat synttärini - parin päivän päästä juhlitaan. Tammikuussa saa kakkua koko vuoden edestä ! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti