perjantai 17. marraskuuta 2017

Yrittäjägaala 2017

Lähdemme huomenna mieheni kanssa juhlimaan pikkujoulua, yhdessä muiden paikallisien yrittäjien kera Yrittäjägaalaan. Saattaapa mukana olla myös siskoni, joten myös bloggarit ovat liikenteessä !

Pukukoodina on tänä vuonna smart casual ja täytyy heti kättelyssä myöntää etten ole niin "oppinut", että tietäisin ilman Herra Googlea mitä jokainen pukukoodi käytännössä tarkoittaa. 

Kylmä tunne kävi otsalla, kun joutui miettimään itselleen gaalaan vaatteet. Ajattelin nokkelana naisena napata värit Suomi 100 -teemasta, joka ei varmasti ole keneltäkään kuluvana vuonna mennyt ohi. 



Ja näin ajattelin pukeutua...

Sinikuvioinen tunika, Elloksesta (mikä on oikeasti lyhyt mekko).

Korut minulla oli entuudestaan. 
Pieni musta laukku (Maria Montazami) on oikeasti meikkilaukku, mutta ettehän Te kenellekään sitä kerro. Kuka sitä muka huomaisi(!) 

Kengät ostin paikallisesta kenkäkaupasta ja ovat Migant merkkiset nilkkurit. Minulla olisi ollut valkoiset fiftari tyyliset avokkaat, jotka olisivat sopineet myös Suomi 100 -teemaan, mutta päätin kuitenkin hankkia nilkkurit. Voin hyödyntää niitä sitten myös tapahtuman jälkeen, vaikkapa ihan vain farkkujen kanssa kauppareissulla.

Ja koska olen äiti ihminen ja "parhaat vuotensa nähnyt", en todellakaan voisi laittaa lyhyttä mekkoa ilman housuja, nou nou. Kuvasta siis puuttuu tummansiniset kapealahkeiset farkut, joita kävin tänään sovittamassa, mutta jäin vielä miettimään niiden hankintaa. Joudun ne kuitenkin huomenna kotiuttamaan - toivotaan, että ne ovat vielä ostettavissa, sillä kokoani oli vain yhdet farkut jäljellä ja tarvitsen ne todella ! On siis herättävä kukonlaulun aikaan ja lähdettävä shoppailemaan.

Niin ja hiukset laitan varmaan kiharoille ja teen ns. niska/sivu nutturan. Se on ihan älyttömän helppo ja sopii hyvin gaalaan. 

Ja koska yrittäjägaalasta puhutaan, niin palkintojen jako ja ruokailu kuuluvat tietysti asiaan, mutta ne esiintyjät. Ketä siellä oikein tänä vuonna on? Noooh, ei sen isompia nimiä kuin Modern Talking Reloaded, Lauri Tähkä sekä Laura Voutilainen. Kaikista eniten tietysti kiinnostaa Modern Talking Reloaded. Heidän biittien tahtiin tulee varmasti käytyä tanssilattialla ja houkuteltua myös mies mukaan.

Oi, miten odotankaan huomista ! ...sankasta lumipyrystä huolimatta.
Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti