keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Shoppailua

Kävimme siskoni kanssa Ylivieskassa pikaisen shoppailu reissun, jonka tuloksena oli muhkea määrä uusia tuttavuuksia, sisustuksen saralla. Reissumme kohdentui muun muassa Eijan kangas ja leikkuu liikkeeseen, josta löytyi vaikka ja mitä.



Nämä Svaneforsin kauniit matot tuovat skandinaaviseen kotiin vain ripauksen joulutunnelmaa eli juuri sopivasti, ei yhtään liikaa. Voisin hyvin harkita omaan kotiimme !




Jatketaan saman sarjan koristetyynynpäällisillä, joiden sisällä on patteri toimiset pienet ledit, juuri oikeissa kohdissa herättämään kuvan "henkiin". Tämä oli minulle ihan uusi juttu ! 



Tämä Moflin matto muistuttaa olohuoneessamme olevaa, Linie Design Asko Mixed mattoa ja siksi myös tämä voisi olla varteenotettava vaihtoehto kotiuttaa. Valkoiset "pompulat" ovat pilven pehmeitä ja varsin leikkisiä - jos näin matosta voi sanoa. Aivan ihana tuttavuus !


En ole aikaisemmin sen kummemmin välittänyt kuvioiduista koristetyynynpäällisistä, joissa on eläimen kuva. Onhan niitä näkynyt jo useamman vuoden sisustuksissa, mutta nyt vasta tämä söpö pieni veijari herätti mielenkiinnon. Tytär tykkäisi varmasti kuvan pupusta sänkynsä päällä.

Olen vasta viimeaikoina huomannut kankaiden erinäiset mahdollisuudet. Tämän kuvan kankaista saisi kaikenlaista kivaa ommeltua ja jo sillä "poropeukaloiden" (niin kuin minä) suoralla ompeleella. 

Taidan myöhemmin piipahtaa liikkeessä uudelleen, ostamassa muutamaa mustavalkoista kuviollista kangasta. Ensin kyllä täytyy tehdä ennakkoon suunnitellut, joulun diy projektit pois alta... Niitä saatiin jälleen tämän reissun myötä hiukan eteenpäin. Jee !

HOX ! 
Siskoni on vertaistukeni sisustamisen saralla, joten käykää lukemassa myös Hänen blogia, joka löytyy nimen VÄRITÖN alta. Juttuja pääset lukemaan suoraan TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti