perjantai 28. heinäkuuta 2017

Tuunauslistan uusin tulokas




Tuunattavien määrä sen kun vain kasvaa. Noh, ei ainakaan lopu tekeminen kesken. Hieman turhauttavaa kyllä, kun ei ns. omaa-aikaa ole yhtään, mutta täytyy silti pysyä positiivisena.

Oli asia niin tai näin, tässä vielä yksi kohde pitkän tuunauslistan jatkoksi. Tiedän pöydästä sen verran, että se on hankittu Ikeasta, joskus sämpylä ja nakki. Sen silloinen nimike oli stereokärry, siksi kahden hyllyn ylänurkassa on kolo johdoille. Koko pöytä on jonkin sorttista metallia. Tasot ovat olleet puhtaan valkoiset, mutta ajan saatossa tietysti kellastuneet suhteellisen reilusti. 


Mietin pitkään minkä värisen siitä tekisin - Valkoinen, jossa metalliset kohdat jäävät metallisiksi eli niin kuin se on nyt? Vai kokonaan valkoinen? Musta, kiiltävä vai matta? Tumman- vai vaaleanharmaa, kiiltävä vai matta? Paljon vaihtoehtoja, ehkä liikaakin. 

Ensin ajattelin sitä kokonaan kiiltävän mustana, mutta sitten muistin ihailleeni Everyday Designin valkoista kärryä, jossa puiset pyörät. Samainen ihanuus vilahtikin jo yhdessä päivityksistäni. Se miellyttää paljon sisustus-silmääni, joten tuunaus kohteestani tulee kokonaan valkoinen. Pyörien kohdalla jäin miettimään, saako nykyisiä harmaita pyöriä irroitettua ja toisenlaiset, mahdollisesti puiset tilalle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti