lauantai 1. heinäkuuta 2017

Jennet vaateteline






Pyykkiä, pyykkiä ja lisää pyykkiä... Tuntuu joskus ettei lapsiperheessä se lopu koskaan. Lasitettu parveke on tolkuttoman kuuma näin kesällä ja ei ihme. Lämpömittari näyttää auringossa +39,9 °celsiusta, eikä varjossakaan ole kuin vaivaiset +25,5 °celsiusta. En todellakaan lukeudu auringonpalvojiin, joten olen pysytellyt "värittömän maidonvaalean" ihoni kanssa sisätiloissa. 

Pyykki kuivuu kyllä kätevästi parvekkeen kuumuudessa, tosin ikkunalaseja täytyy toki useampi avata. Kukat ja viinimarjapuu eivät tykkää jos on tuska kuuma. Pyykin kuivatus ongelmaan löysin ratkaisun Jyskistä. Minulla oli parikymppiä käytettävissä vanhalla lahjakortillani, joten ajattelin hyödyntää sen järkevästi ja hankin Jennet vaatetelineen.

Se on materiaaliltaan MDF + massiivi mäntyä. Tykkään, tykkään paljon ! 
Näppärän kokoinen ja vielä kauniin näköinenkin. Laatu ei tosin tässä minun yksilössä sattunut aivan nappiin. Kaikki ruuvit eivät menneet vastakappaleen kierteille, joutui pelaamaan mikä menee mihinkin ja yläosan ns. tankopuun tuet, eivät olleen samassa linjassa, toisiinsa nähden. Lisäksi jalat eivät ole aivan samanmittaiset, joten keikkuu hieman. Tosin, puu on elävä materiaali ja Jyskin laatu on kyllä parantunut vuosien takaisesta. Samaa on välillä Ikean tuotteissa eli ihan tyytyväinen silti olen. Mies sanoi, että saa vuoden päästä hyvät takkapuut - ja pyh sanon minä ! 

Voin kuvitella, ainakin kesällä, unelmieni omakotitalon terassilla kuivattavani pyykkejä tämän modernin yksilön tangolla tai vaikkapa tuuletustelineenä. 



2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen vaateteline ja mukava lisä tuo kenkäteline samassa :) Mukavaa kesäistä sunnuntai aamua <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, ne ilahduttavat aina ❤️
    Teline on kyllä hyvin kätevä ja
    plussaa ehdottomasti alla oleva
    kenkäteline.
    Aurinkoista sunnuntaita myös Sinulle ☀️

    VastaaPoista