lauantai 29. huhtikuuta 2017

Omin ja Blaa

On ihanaa, kun saan pitää koko perheen kotona muutaman lomapäivän. Joten myös minulle jää aikaa rentoon oleskeluun - mitä nyt vappusiman tekoa, ilmapallojen puhaltamista ja muuta sellaista pientä vain. Mutta, onneksi sain tyttären apuun, joka on aina valmiina auttamaan äitiä.

Rennon oleskelun lomassa (poika ja isi yhteisillä päikkäreillä ja tytär valitsi Netflixistä Lego Friendsit), päätin suunnata nettiin. Aikani selattua löysin Ominin sekä Blaan verkkokaupat. 

Omin on suomalaisen designin verkkokauppa. Noutopiste sijaitsee Tampereella. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Huomioni kiinnittyi luonnollisesti ensin sisustustuotteisiin ja välittömästi sen jälkeen lastenvaatteisiin. 

Sisustustuotteiden värimaailma sekä materiaalit ovat miellyttäviä. 
Olen pitkään pitänyt kotimme sisustuksen perus mustavalkoisena, mutta nyt siihen on pikkuhiljaa alkanut tulemaan puun sävyjä. Ja vaikka kaikki kukat onnistun tappamaan, niin hankin niitä aina lisää, koska vihreä yhdessä edellä mainittujen värien kanssa tuovat kotiin lämpöä ja eloa. 

On harmi, etteivät Omin koot riitä tyttärellemme. 
Hän käyttää jo kokoa 170 cm ja koot loppuvat 140 cm, vaikka ikää löytyy vasta 7 vuotta (!) Tuleekohan tytöstä koripalloilija... Voisin hyvin nähdä Omin vaatteita myös alakoululaisten käytössä. Tosin moni koulunsa aloittava käyttää varmasti pienempää vaatekokoa, kuin tyttäremme. Pojallemme näitä söpöyksiä vielä voisi käyttää, kun Hänen kokonsa huitelee jossain 120 cm paremmalla puolella. 



















Kollaasissa muun muassa ns. vuodeton kalenteri. Säästää ehdottomasti vuosittaiselta kalenterin ostamiselta ja säästää näin rahaakin. 

Kiva, näppärä paketoimisidea - tarrat, joilla saa juuri oikeanlaista ilmettä pakettiin, aina tilanteen mukaan. Tarroja alla vielä lisää.


Kuvat: Omin verkkokauppa





















Lastenvaatteet olivat aika herkkuja - ja mitä värejä ! Uppoaa ihan täysin äitiin, jolle ei lastenvaatteissakaan saa olla räikeitä kuoseja tai suuria painokuvia. Aina on kiva, että vaatteissa on ns. joku juju. Ominilla näin on !

Omin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ


Kuvat: Blaa verkkokauppa


Blaa ei jätä kylmäksi sekään. Myös tämä on suomalainen yritys ja löytyy Lempäälästä. 

Kauniita värejä ja kuoseja löytyy myös Heiltä ja Hei !...Mitä samistelua, ihanaa. Minulle housut ja legginsin ovat aina olleet vaikea asia vaatekaupassa. Blaan mallistosta löysin heti kahdet legginsit, joita voisin hyvin kuvitella käyttäväni. 

Verkkokaupan tietojen mukaan lasten suurin koko on 152 cm. Naisten puolella koot välillä xs - xl. Heidän käyttämä puuvilla on orgaanista ja GÖTS-sertifioitua. 

Omistan muutaman juuri samaisesta materiaalista valmistetun paidan. Oman kokemukseni pohjalta voin sanoa, että se on ihanan pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten.

Blaan verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti