sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kodin valaisimet

Vaikka kevät tekee tuloaan, joudumme silti vielä turvautumaan keinovaloon eli valaisimiin. Siksipä, tein päivityksen kotimme valaisimista. Kun aloin kuvaamaan, ajattelin ettei niitä montaa ole. Todellisuus oli kuitenkin toinen. 

Joten, aloitetaan. 



Pitkän käytävän, kapealta hyllyltä löytyy Fatboyn Edison the Petit valaisin. Se on mainio eteisessämme, ladattavan ominaisuutensa ja portaittain säädettävän valotehon vuoksi. Eteisessämme ei ole yhtään ainoaa pistokepaikkaa (!) Noh, vuokra-asunto, mutta silti. Valaisin on toiminut monessa käyttötarkoituksessa - yövalona, lukuvalaisimena... 




Käytävää pitkin pääsee makuuhuoneeseen, jonka ovelta näkyy rakkaan Egg tuolin kaverina, Svartholm lattiavalaisin. Ja niin kuin kuvasta näkyy, kyseessä ei ole mikään pieni valaisin.




Makuuhuoneen kattovalona on Ikea PS 2014 valaisin. Ulkopuolelta valkoinen ja sisältä hopea. Valaisinta saa "avattua/suljettua" naruista oman mieltymyksen ja valon määrän mukaan. 




Kartellin Componibilin päältä löytyy joululahjaksi saamani Clas Ohlsonin pöytävalaisin. Ja vaikka varjostin on musta, se tuo kuitenkin kivasti valoa, muuten vaaleaan makuuhuoneeseen. Joulun aikaan, jalassa oli valkoinen paperitähti.


Sitten uusin valaisin hankintani, joka ei esittelyjä kaipaa - Design House Stockholmin Block valaisin. 




Olohuoneen katossa on Ikean Varv plafondi. En lukeudu plafondien ystäväksi, mutta tämä on suht moderni ja väriltään valkoinen. Lapsiperheessä lelut ja pallot lentelevät välillä ilman halki, joten roikkuva kattovalaisin ei tulisi käytännön vuoksi kysymykseen. 



Jatketaan edelleen olohuoneessa. 
Tv-tasolta löytyy K-Fab Imperium pöytävalaisin. 



Olohuoneen vieressä on keittiö, joten ruokapöydän yläpuolelta löytyy Ikean Lakheden lampunvarjostin, Hemma ripustinsarjalla. 



Esikoululaisen tyttäremme huoneessa on Ikea PS 2014 lattiavalaisin. 



Saman huoneen katossa on Clas Ohlsonin valikoimasta koottu valaisin. Lamppuritilä + kangaspäällysteinen johto = Kattovalaisin. Suurikokoinen polttimo on Tuontitukusta.




Tyttäremme huoneen viimeinen valaisin löytyy korkealla olevalta, Sovella hyllyltä. Ikean Fado pöytävalaisin hankittiin aikoinaan tytön vauva-aikaiseen huoneeseen, joten se on ollut pitkäikäinen hankinta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti