sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Mökkeilyä ja äitienpäivä


Äitienpäivää edeltäneenä perjantaina lähdimme toiselle mökillemme viettämään mökkiviikonloppua. Pakkaamista, lisää pakkaamista ja lopulta tavaroiden karsimista - huoh !
Hetkeä myöhemmin olimme kuitenkin puristaneet pieneen pieneen audiimme, laukut ja neljä matkustajaa vs. silakat purkissa.

Mökillä ilta sujui ihan ok, lapsiperhe tyyliin - lapset juoksivat terassia ympäri ämpäri, ilon kiljahduksia siellä täällä, mies grillaamassa sekä äiti valvomassa kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Ja jälkkäriksi tietysti jätskiannokset. Kävimmepä vielä ilta-ajelulla Kalajoen Hiekoilla, ihailemassa auringonlaskua. Aah ! mikä tunnelma ja maisema.
Lauantai meni leppoisissa merkeissä mökkeillen, jääkiekkoa katsoen ja sitten olikin jo sunnuntai, äitienpäivän aamu. Aamukahvit terassilla nauttien ja vieläpä ihan kaikessa rauhassa, on todellakin luksusta.

Sitten edessä olikin jo kotiin lähtö. Tytär oli piilottanut kotiin, koulussa tekemänsä äitienpäiväkortin. Se olikin aivan super hieno ja takana teksti, "Onnea äiti ! Olet paras !". Aa, mun tytär.Seuraavaksi lähdimmekin kukkakaupan kautta mummulle ja vaarille, toivottamaan iloista juhlapäivää. Vastassa oli itse tehtyjä pikku munkkeja, kahvit ja limut. Lisäksi veimme mukanamme jo aikaisemmin kotona tehdyn banoffee kakkun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti