torstai 4. tammikuuta 2018

Puuta makuuhuoneessa



Kirjoittelin tuossa joulun alla, miten mieheni firma muisti pienellä lahjalla työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja muutamaa asiakastakin. Sisältö ideoitiin ja toteutettiin itse, mutta laatikot ostimme valmiina paikallisesta K-Raudasta. Mies tilasi niitä sitten reilumman erän, josta jäi pari ylimääräistä ja sain hyödyntää ne kotimme sisustuksessa. 



En koe ollenkaan pahakseni, että laatikoita jäi yli, sillä salaa mielessäni himoitsin niitä jo tilattaessa myös kotiin. Taitaa mies tuntea naisensa paremmin, kuin luulinkaan. Makuuhuoneessa ei aikaisemmin ollutkaan puunsävyä muualla, kuin Iittalan isossa Vitriini rasiassa sekä diy palloissa, Artekin juhlavuoden julisteen kehyksien päällä sekä For Minis and Mommies tupsukorussa.




On ihana huomata, että jo parilla elementillä saa tilaan uutta ilmettä.

Huoneen uudet neljä elementtiä ovat laatikko, tummanharmaat Iittalan Nappula kynttilänjalat, tupsukoru sekä valoketju Edison. Huomaatteko, viimeinkin löysin sellaisen valoketjun, jonka valo ei ns. värise eli elä, kun valot ovat päällä. Kyllä tätä valosettiä katseltiin jo ennen joulua Tuontitukun myymälässä ja harmittelin, kun olivat myöhemmin loppuunmyyty. Onneksi niitä sai tilattua lisää ja hainkin omani välittömästi. Toivottavasti ovat pitkäikäiset.


Pari päivää sitten näin, jotain mitä en ole vielä koskaan nähnyt. Mieheni tuli kotiin shampanjapullon kera(!) Joskus pienen riskin ottaminen tuottaa suuren hedelmän ja sen johdosta olikin aihetta todelliseen juhlaan. Essence lasit vitriinistä ja Mumm shampanjapullo auki. Se tyhjenikin suht´nopeaan tahtiin, joten oli jokaisen euron arvoinen ja tilanteeseen juuri sopiva.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen puulaatikko. Täytyy käväistä k-raudassa vilkaseen vieläkö olisi saatavilla. Siellä on nykyään kivaa sisustuskamaa muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei piitu ! Kiitos kommentoinnista :) K-Rauta on uusinut aika paljon sisustusosastoa ja sieltä löytyy nykyään kivoja juttuja myös skandinaaviseen sisustukseen. Toivottavasti löydät laatikoita vielä.

      Poista