sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Lunta ja lenkkeilyä




Miten Sinun arki on sujunut? 

Olen saanut huomata millaista on arjen pyörittäminen, kun ei ole autoa käytössä. Olen ollut yli viikon ilman autoa, sen rikkouduttua. Ensin se vietiin yhdelle korjaamolle, jossa ei saatu vikaa paikallistettua. Nyt sitten odotellaan seuraavalle korjaamolle korjausaikaa - huokaus. 

Mies on ollut yli viikon yötä päivää ylitöissä, niin eipä siinä kovin bloggaamista tai omaa aikaa ole ehtinyt ajattelemaan. Pääsin tänään yksin ulko-ovesta ulos ja systerin kanssa lenkille. Ulkona olikin pakkanen sopivasti laskenut ja lunta tuli muutama hiutale, siellä täällä. Aah, miten ihanaa ! 


Saimme postia Jetta-Talojen Akilta. Kirje sisälsi muutaman esitteen ja kaksi lippua Ylivieskassa järjestettäville Rakenna - Sisusta - Asu messuille. Ihan mielenkiinnolla lähdetään käymään ja katsomaan messujen tarjontaa. Katselin, että messujen yhtenä yhteistyökumppanina on myös Kannustalo. 

Tarkempi messuohjelma julkaistaan kaksi viikkoa ennen messuja, joten sitä ei vielä ollut netissä saatavilla. Mutta se on tiedossa, että aiheena on tietysti rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Niiden lisäksi myös energiaratkaisut, ympäristöhuolto, kiinteistövälitys, rahoitus ja asuminen. Juontajana toimii Laura Ruohola - julkkiksia on siis myös paikalla. Lauran olen kerran aikaisemminkin tavannut. Kalajoen Hiekoilla, ennen loma-asuntomessujen pitoa, pienessä yksityistilaisuudessa, jonka aiheena oli... yllätys yllätys, rakentaminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti