sunnuntai 3. joulukuuta 2017

1. adventtisunnuntai

Joulukuu pyörähti käyntiin ja olin heti kierroksen jäljessä. Tarkoittaen sitä, että ellei tytär olisi aamulla television äärestä tullut juosten makuuhuoneeseen kertomaan, tänään olevan ensimmäinen adventti, niin olisi mennyt täysin ohi. Onkohan huonosti nukutulla yöllä osuutta asiaan - voi olla. 


Niin tai näin, niin joulun odotus on nyt virallisesti aloitettu. Tuntuu, että jouluaatto tulee vuosi vuodelta nopeammin ja nopeammin. Tosin joka vuosi tulee itsellenikin ikää lisää, joten ei kai se ole ihmekään. 

Ensimmäistä adventtia ei vietetty (ei ehditty viettää) mitenkään muista sunnuntaista poikkeavin tavoin. Kotoilua, kodin arkisia askareita suorittaen ja lapset tietysti Tonttu Toljanterin postiluukkua tuon tuosta availlen - onpas se muutaman kerran alas jo tipahtanutkin. Ei siinä mitkään teipit laatikkoa seinässä pidä, kun kaksi uteliasta lasta odottaa tontulta uutta kirjettä.


Mies oli lukenut netistä, että tänään pitäisi olla superkuu. Siellä se upeasti taivaalla möllötti, mutta ei tämä superkuu ole - vielä ainakaan.

Miten Teillä on ensimmäistä adventtisunnuntaita juhlittu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti