lauantai 4. marraskuuta 2017

Halloween

Nyt tuleekin todellinen Halloween kuva pläjäys ! 

Alkuillasta poksauttelimme kotona kattilassa omatekemät pop cornit (niitä en olekaan viimeiseen kymmeneen vuoteen tehnyt) ja nautiskelimme teeman väriset donitsit. Illaksi saimme, kutsun läheiseen naapuritaloon viettämään Halloween bileitä. Meikit sekä asut päälle ja ei kun naapuriin ! 

Siellä olikin pöytä täynnä herkkuja - lapsilla tulikin koko viikonlopun edestä karkkikiintiö heti kerralla täyteen. Emäntä oli laittanut avustajansa kanssa kodin valmiiksi "karmivaan tunnelmaan", joten siellä viihtyi helposti.




Pöydässä oli käytetty kivasti kekseliäisyyttä, joten siksi otin paljon lähikuvia. Esimerkiksi ruokapöydän pöytäliinana oli muutama musta jätesäkki, joita oli koristeltu valkoisella tussilla, aiheen mukaisin kuvioin. Aika kiva idea !




Tytär löysi itselleen hyvän paikan pöydän äärestä ja maistoi vähintään joka laatua kerran. Lapset ovat lapsia, vain kerran :) 





Verisiä kynttilöitä ja lentäviä haamutikkareita lapsille, lähtiessä mukaan otettavaksi.



Kotimatkalla kuutamo loisti kauniisti, ohuen rikkonaisen pilviharson takaa. Spooooooky !

2 kommenttia:

  1. Oi miten hienoja kuvia ja halloween tunnelmaa:) Kovasti on nähty vaivaa noiden herkkujen tekemiseen ja koristeluihin..Kivoja vinkkejä! Mukavaa päivää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos kommentoinnista. Niitä on AINA ilo saada :) Aika jännä juttu, että satuit kommentoimaan juuri kuviani, koska valokuvaaminen on kohdallani herkkä aihe - mielestäni en osaa valokuvata. Ehkä sitä joskus tuurilla sattuu onnistumaan :) Herkut maistuivatkin oikein hyviltä ja esillepano oli onnistunut ! Leppoisaa sunnuntain jatkoa Sinulle.

      Poista