lauantai 23. maaliskuuta 2019

Olipa kerran...

Olen miettinyt asiaa hyvin pitkään ja jotain pieniä pohdintoja täälläkin aikaisemmin kirjoitellut. Nyt kuitenkin tuntuu, että alkaa olla oikea aika.

Olen päättänyt muuttaa blogin nimen, kokonaan ja totaalisesti. Ohieman suunnattoman jännittävää alkaa näinkin suureen prosessiin. Sillä olen itseoppinut Applen käyttäjä ja sama koskee Instaa, Facebookia, Bloggeria ym. 




Milloin nimi sitten vaihtuu?

Uusi blogi tulee esille vaiheittain. Vaihdan nimen instaan ja facebookiin ensimmäisenä, sillä se on helpoin vaihe koko projektissa. 

Muitakin muutoksia on tulossa, kuin vain nimi, mutta kerron niistä vähän lähempänä H-hetkeä.



Miksi sitten muutan nimeä? 

Viime vuosina olen lähestynyt muutamaa paikkaa, blogiyhteistyön merkeissä. Minua ei ole otettu tosissaan osaksi vähäisen rekisteröityneiden lukijoiden määrän vuoksi, joka näkyy täällä Bloggerissa ja osaksi blogin nimen perusteella. Voisin sanoa, että kotiäitiyttä/-isyyttä arvostetaan aivan yhtä vähän, kuin siivoajia. Kukaan ei tulisi toimeen ilman, mutta arvostustakaan ei helpolla ansaita. Tyttäreni sanoi kerran suutuksissaan, etten tiedä mistään mitään, kun en ole edes töissä vaan päivät pitkät kotona. Täytyy sanoa, että ajatusmalli väänsi veistä sisälläni ja aiheesta puhuttiin pitkään.

Ja eihän sitä koskaan tiedä, milloin kotiäitiyteni loppuu. Joten myös siksi on hyvä, ettei nimi johda Teitä lukijoita harhaan - niin rekisteröityneitä, kuin rekisteröitymättömiäkin (huh mikä sanahirviö).


Teitä lukijoita kuitenkin on ihan kiva joukko - tai ainakin mitä kävijämääriin on uskomista. Viime kuussa lukijoita kävi noin 2500 eli se tekee pyöreästi laskettuna 90 kertaa per päivä.

Toivonkin, että rekisteröityisitte rohkeasti lukijoiksi UUTEEN BLOGIINI, sitten kun sen nimen ja osoitteen julkistan.

2 kommenttia:

  1. Seuran jatkossakin 👍 😀 Kiva seurata minkälaista on uusi bloggi

    VastaaPoista
  2. Kotiäiti sisustaa vastaa: Kommentteihin vastaamisessa on ollut ongelmia, joten katsotaan tuleeko tämä vastaus läpi :) Kiitos Susan, sanasi lämmittävät sydäntäni.

    VastaaPoista