keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Blogiyhteistyö Tarkkatikki / Alekoodi

* Kaupallinen blogiyhteistyö




Päiväkodin valokuvaus... 

"Kääk! Mitä pojalle päälle?"

Täällä maalla, pienessä pitäjässä, on rajallinen tarjonta lastenvaateliikkeitä. Jos et halua lähteä kelissä kuin kelissä, ajamaan suurempiin kaupunkeihin, joka vie menomatkalta ajallisesti jo tunnin puoleen jos toiseen, on turvauduttava verkkokauppoihin.

Kriteerejäkin vaatteille tietysti löytyy: Väritykseltään suhteellisen neutraali ja vieläpä ikätasoon nähden kuvioinniltaan kiva. Myös kokoja täytyy riittää isokokoisemmallekin lapselle. Miellyttävä materiaali. Nopeat toimitusajat - suomalainen tuotanto on aina plussaa ! 

Onnekseni löysin suomalaisen Tarkkatikin ja sain mahdollisuuden tehdä blogiyhteistyötä Heidän kanssaan.

Mallistoja tehdään pieninä sarjoina, joista suurin osa kotimaisia ja ekologisia materiaaleja käyttäen. Tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan Laukalla. Kausittain tulee uudet mallistot, joissa kokoja 50-128 cm saakka. Vaatteita voidaan myös muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin toimittiin ostamani *Traffic paidan suhteen.

Traffic kuosin takaa löytyy tuttu nimi, Kostamo DesignOlen seurannut Hänen tuotantoaan jo pidemmän aikaa. Kuoseista erityisesti silmää miellyttäviä on mustavalkoinen panda sekä erämaa kuosit. Töistä Havu ripustimet ja metallinen kukkalaatikko.




Tarjoamme Tarkkatikin kanssa yhteistyön kunniaksi Teille:


Kaikki Tarkkatikin LASTENVAATE 
tilaukset, ILMAN toimituskuluja koodilla: 
Traffic2019 
(koodia voi käyttää vain kerran) 

Etu on voimassa 
ÄN-YY-TEE-NYT, 
aina 30.4 saakka. 

Verkkokaupan valikoimaan pääset suoraan
TÄSTÄ !





* Traffic paita on muokattu pitkähihaiseksi ja maksettu etukoodia käyttäen.

Kuvat: tarkkatikki.fi

1 kommentti:

  1. Todella kiva kuosi pojille - varmasti menee kyllä myös miehille, naisille ja tytöillekin. Kostamon kuoseissa on kyllä oivaltavuutta. Tarkkatikiltä todella hyvä veto tämä vaatemallisto 💙

    VastaaPoista