keskiviikko 6. helmikuuta 2019

pihistä vs panosta - ripustimet

Joskus tulee vastaan aidoista design ihanuuksista kopioita/vastaavanlaisia tuotteita. Monet sisustajat ovat asiassa täysin mustavalkoisin mielin ja liputtavat sata prosenttisesti aidon designin puolesta. Toiset puolestaan sallivat vastaavanlaiset tuotteet hyvin. 

Totuus on kuitenkin se, että kumpiakin varmasti hankitaan, oli esine sitten mikä tahansa. Hankinnan määrittelee hyvin pitkälti myös, mitä tilipäivän jälkeen viivan alle jää. 

Muuton tuotteet kuuluvat yksiin pitkäkestoisimpiin suosikkeihin ja siksipä ajatusvirtani herätti Jyskin nettibanneri, jonka kuvassa oli sangen tutun näköiset ripustimet. 

Oli siis oiva tilaisuus tehdä, pihistä vs panosta -postaus.













Hadstenit myydään viiden kappaleen pakkauksissa, kuvassa näkyvissä sekalaisissa väreissä. Yhden pakkauksen hinta on 20 euroa. 

Valittavissa on kahta eri kokoa, joiden halkaisijat ovat 5 ja 9 cm sekä syvyys 7 ja 8 cm. Kestävät yhden kilon painon ja seinään asennus.


Kuva, Jysk / Hadsten, jysk.fi

The Dotseja voi hankkia yhden kerrallaan tai valmiina viiden kappaleen pakkauksissa. Värejä on yli toistakymmentä ja materiaaleissakin löytyy. Hinnat alkavat 12,50 eurosta, aina 99,50 euroon saakka. Jälkimmäisellä hinnalla saa viisi, tammista tai mustaa The Dotsia.

Kokoja on kolmenlaista, S, M ja L (halkaisijat koko järjestyksessä 9, 13 ja 16 cm). 

Kuva, Muuto / The Dots, finnishdesignshop.fi


Mitä mietteitä 
pihistä vs panosta postaus herätti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti