tiistai 26. helmikuuta 2019

H&M Home kevät 2019


Keväinen lämmin auringonpaiste herätti sisäisen intoilijan ja kirmasin lasitetulle parvekkeellemme. Hetken katseltuani ympärilleni, into laantui samaan tahtiin, mitä oli tullutkin - nurkassa nökötti kaasupullo myydystä grillistä, vajaa kesäkukkamultasäkki menneeltä kesältä ja lasten polkupyörät talvisäilössä, pressun alla. Menin takaisin sisälle ja vedin oven perässäni kiinni. 

En kuitenkaan suostunut antamaan periksi. Päätin inspiroitua uudelleen, tarkkaan harkitun suunnitelman kera. H&M home kevät 2019 kuvista saa vinkkejä niin sisälle, kuin ulos. Kuvista voi vaikka napata itselleen oikeanlaisen värimaailman ja lähteä viemään sitä haluttuun suuntaan. 

Selkeät kuviot, pehmeät värit, sametti, tietynlainen leikittelevä graafisuus, luonnollisuus... 
Niistä on tämä mallisto tehty - ainakin minun mielestäni.



Pellava, pellava, pellava... 

Siinä seuraavan vuodevaate setin materiaali kotiimme. Suurimman osan vanhoista puuvillaisista olen myynyt ja lahjoittanut pois. Kuvioiduista ruudullinen setti miellyttää, mutta samalla tavalla myös yksiväriset - onkohan niitä saatavana syvän tummanharmaana(?) Yleensä henkka maukalla on suhteellisen laaja värivalikoima, joten luulen että tummanharmaa kuuluu myös valikoimaan.

Orkidea olisi hienoa saada kasvamaan, mutta siihen ei ole kaikilla taitoa - muun muassa minulla. Siksipä ajattelin napata siitä vihreän, valkoisen ja ihan himpun verran kirkkaan keltaista tulevan kesän väreiksi parvekkeelle. 

Mitenköhän olisi valkoiset pelargonit? Ovatko ne ihan mummujen kukkia? 
Tätä täytyy selvästi vielä miettiä...




* Postauksen kaikki kuvat: H&M Home 2019 / Press bank


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti