keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Skandinaavista kotiin rautakaupasta

Hellou kaikille ! 
Arki on pitänyt tiukasti otteessaan ja siksi päivityksissä on ollut vähän taukoa. 

On ilahduttavaa huomata, että "kiven heiton päässä" kodistamme on useampi liike, jotka ovat huomattavasti lisänneet valikoimiinsa, skandinaavisia kodinsisustus tuotteita. 

Otin asiakseni piipahtaa K-Raudassa ja samalla tutkia olisiko Heillä jo nyt merkkejä tulevasta keväästä. Jostain kumman syystä kaipaan keväistä kepeyttä ja valoisuutta, kylmään ja pimeään tammikuuhun.






Vaikka sisustus osasto on suhteellisen pieni, on siihen saatu mahtumaan tuotteita laidasta laitaan. Valikoima on juuri sopiva ja aika skandinaavinen. Löysin monta kivaa juttua ja yksi niistä oli tuikkukupit, joissa päällä kuparinen "kansi" ja varsi marmorijäljitelmää. Luulin automaattisesti niiden olevan painavat, mutta ne yllättivät keveydellään. Yksi korkea ja kaksi matalampaa versiota lähti mukaan. 

Vaikka rakentamis-suunnitelmat ovat tällä erää jäissä, ei se estä suunnittelemasta pintamateriaaleja. 

Toivoin lattiaan pitkään super suosittua mikrosementtiä, mutta se taitaa jäädä haaveeksi. Lattiamateriaaleista on ykköseksi nousseet vinyylit, nuo lapsi- sekä eläinperheiden unelmat. Jo yli kymmenen vuotta sitten, kun olimme ensiasunnon ostajia haaveilin salaa valkoisesta lattiasta. Tänäpäivänä tuntuu, että se haave nostaa päätään erittäin voimakkaasti ja sen aika on tullut nyt. 

Haasteena vain on löytää aidosti valkoinen, joka ei taita harmaaseen tai kellerrä ja vielä ilman syviä viisteitä/uria. Toivomuksena olisi siis mahdollisimman tasainen lattiapinta, joka olisi myös arjen kannalta helppo pitää puhtaana. 




Mitä muuta sitten hankin rautakaupasta kotiin? 

Heillä on aika ajoin hyviä viherkasvimix kampanjoita ja yksi sellainen sattui olemaan juuri nyt ajankohtainen. Kaksi viherkasvia, yhteensä viisi euroa. Viherkasvien valikoima oli laaja ja kotiutin kaksi erilaista - älkää kysykö mitä lajikkeita, ei mitään tietoa...ne ovat vihreitä !

Kirpparillakin ehdin nopeasti pyörähtää. Ennakkovarasin pöydän viikoksi. Ajankohta on joku viikko kesäkuusta...ja en, en ollut ensimmäinen puolen vuoden päähän kirppispöytää kyselevä. 

Jaahas, lapset nukahtivat iltasadun jälkeen ja oma aika alkaa, än-yy-tee... NYT ! 
Täytyy paljastaa, että olen jäänyt koukkuun muutamaan sarjaan Netflixissä ja kaikista suurimmaksi niistä on noussut Suits (Pukumiehet). Yksi näyttelijöistä on muuten nykyinen Sussexin herttuatar, Meghan Markle. Sain miehenkin innostuvan sarjaa kohtaan niin, etten voi yhtään jaksoa katsoa yksin. Hah, sanon minä... Ollaan menossa seitsemännessä tuotantokaudessa ja seuraavaa tuotantokautta esitetään vasta amerikassa, joten taitaa hetken kestää, ennen kuin Netflixiin tulee.

Rentouttavaa loppuiltaa kaikille, ja nyt... Suits.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti