sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Design Letters muki

Plääh, blaah...jos näin, ei vaan näin, kääk, murrr... 

Nyt ei todellakaan tule mitään järkevää tekstiä, jutun juurta, oivallusta tai edes proosaa. Joskus ei vain pysty kirjoittamaan yhtikäs mitään. Yksinkertaisesti oivaltaen voisin sanoa näin: Hankin jo ennen joulua, Seita shopista ensimmäisen Design Lettersin mukini ja ihan vain itselleni...kyllä itsekkäästi. 

Siinä se, kiitos ja good night. 

Ehkä parin päivän päästä oleva kampaajalla käynti antaa "uutta energiaa" myös kirjoittamiseen. Sitä käyntiä olenkin odottanut jo tovin ja sen kyllä huomaa. 

Omassa hiusvärissäni on luonnostaan punaista - ja ne kasvojen pisamat, joita yritän erityisesti kesäisin peittää ja mieheni rakastaa. Ne valtaavat alaa joka kesä lisää...kääk ! En halua edes ajatella niitä.

Olen silti pitkään ollut tumma, lähes musta hiusväriltäni, mutta jostain kumman syystä tuo luonnollinen punaisuus puskee, jopa mustasta läpi (!) Siksipä ajattelin, repäistä tai antaa periksi, ihan miten haluaa ajatella ja värjätä hiuksiini punaista, ruskeaa tai karamellia. Sääliksi käy kampaajaani, mutta Hän on oman alansa, kova ammattilainen. Lopputulosta tietysti aina jännittää, ihan älyttömästi, mutta joskus täytyy uskaltaa heittäytyä. 

Tulipas vähän asiaa asiasta ja enemmän täysin sen vierestä, mutta joskus hieman erilainen postaus. 






Oletko Sinä ajatellut laittaa "uutta lookkia" 
seuraavalla kampaajakäynnilläsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti