keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Andy Warhol, Moderna museet

Olen jo pidemmän aikaa ollut Andy Warholin, moderna museet julisteiden fani. Ruotsin puolella niitä myydään useammassakin paikassa, mutta koska kärsin vesillä suunnattomasta matkapahoinvoinnista, ei ole tullut lähdettyä julisteita ruotsin puolelta hakemaan. Siksipä metsästin pitkään verkkokauppaa, joka kuljettaa suomeen ja yhteisenä valuuttana toimisi eurot. 

Löysin Allposters verkkokaupan ja sinne tilaukseni jätin. Juliste tuli tietojen mukaan hollannista ja lähetti toi sen kotiovelle saakka. Kunnon asiakaspalvelua !

Se tarvitsi tietysti arvoisensa kehykset. Katsoin ensimmäisenä luottoverkkokaupani eli Desenion valikoiman läpi ja Heillä sattui olemaan oikeaa, 70x100 cm kokoa varastossa. 

Sitten alkoi ikuinen taisto, mustat vai valkoiset kehykset. Päädyin lopulta mustaan, puiseen kehykseen. Niin ja suojalasi ei ole lasia, vaan pleksiä. Koska kyseessä on suhteellisen korkea kehys ja siinä ei ole lasin tuomaa jämäkkyyttä, se vääntyy herkästi ja juliste jää hieman aaltoilevaksi. Kokonaisuus saa kuitenkin toistaiseksi olla nyt näin, mutta tulevaisuudessa on edessä uuden kehyksen hankinta. 





Ajattelin kaikinpuolin positiivisen kokemuksen myötä hankkia vielä toisen moderna museet julisteen, mutta suureksi hämmästyksekseni sain huomata, että yritys on sulkenut kansainvälisen liiketoiminnan, lopullisesti - whaaat? Mistä nyt saan toisen posterin? Verkkokauppa vinkkejä? 

2 kommenttia:

  1. Moderna Museetin verkkokaupasta saa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eija !

      Nyt kun asiasta mainitsit, niin muistan käyneeni Heidän wedshopissa, mutta sivu ei latautunut. Pitääkin käydä uudelleen :) Kiitos.

      Poista