lauantai 29. joulukuuta 2018

Raikkautta makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen hyllykkö, Sovella home

Vaikka ulkona tupruttelee suuria pumpulimaisia lumihiutaleita ja ollaan vielä keskellä talvea, niin koin tarvitsevani joulun jälkeen jotain raikkaampaa. 

Päätin tilata verkosta muutaman keväisen julisteen. Osa löysi paikkansa makuuhuoneen Sovella-hyllyiltä. Muutamaan kehys löytyi kaapista jo ennestään, paitsi yhteen. Sen kokoista en omista, joten lähimarketista täytyy käydä hankkimassa.


Avokadojen kasvatus siemenestä saakka on ollut kiva projekti ja suhteellisen helppo. Youtubesta löytyy videoita aiheesta, jos kiinnostus heräsi. 

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tontista tai rakentamisesta sanaakaan. Nyt kuitenkin koin, että on korkea aika avata aihetta hieman. 

Tontin suhteen asia on niin, että vuosi sen varaamisesta on kulunut ja maksu olisi pitänyt uusia seuraavalle vuodelle. Saimme siis oivan tilaisuuden pohtia asiaa uudelleen ja huomasimme, ettei alue sittenkään täysin vastannut perheemme tarpeita, tulevien vuosien osalta. Annoimme siis tontin uudelleen yleiseen jakoon. 

Itse talon rakentamisesta myös hieman. Malliin ja nykyiseen pohjakuvaan olemme edelleen erittäin tyytyväisiä. Mutta koska rakennelmasta tulee neliöiltään suhteellisen suuri - sisältäen autotallin, huoneella sekä pihasaunan... tontin rakentamisoikeudelta vaaditaan jo enemmän. 

On kliseistä sanoa, että tulevaisuus näyttää mihin suuntaan menemme, mutta se sopii tähän hetkeen oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti