lauantai 15. joulukuuta 2018

Nimitaulu


Sellainen alkaa varmasti löytymään suurimman osan kodista. Nyt myös meiltä. Hankin itselleni "etukäteis-joululahjan" - Nimitaulun, jonka shoppailin veke.fi verkkokaupasta. Sen mukana tuli tietysti myös omat kirjaimet, mutta koska Design Lettersin tuotteet miellyttävät silmää erityisen paljon, hankin merkin aidot kirjaimet erikseen Seita shopista

Kirjaimet eivät täydessä yhteisymmärryksessä sopineet kirjaintauluun, mutta sain ne pienen ottelut jälkeen kuitenkin sopimaan. Voi olla, että mieleni vaihtuu jossain vaiheessa ja vaihdan myös taulun Design Lettersin mustaan tauluun - mutta juuri nyt, on näin hyvä.


Ehkä kaikista vaikein juttu oli miettiä tauluun teksti. Ajattelin sen tulevan takavasemmalta helposti, mutta eipäs se niin mennytkään. Mietin ja mietin, tein tutkimusta netissä mitä muut ovat kirjoittaneet. Sitten se välähti ! Mies ei koskaan muista niitä maagista kolmea asiaa, jotka täytyy ottaa mukaan kotoa ulos lähtiessä - hyvin usein unohtuvat myös itseltä. Mitä sitä siis kiertelemään, lyhyt ja ytimekäs teksti toimii varmasti. 

Olisin halunnut kirjoittaa viimeiseksi "pusu", mutta koska kirjaimet loppuivat kesken ja en ole herkästi hempeilevää tyyppiä, jätin mokoman pois kokonaan.


Onko Teidän taloudessa nimitaulu? 
Mitä siinä lukee ja entäs sanoman toteutuminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti