maanantai 10. joulukuuta 2018

Rajala Pro Shop kuvapalvelut vol. I + Alekoodi

* Kaupallinen yhteistyö


Monesti muistot kivoista hetkistä ikuistetaan muutamalla nopealla kamerakännykän räpsäisyllä. Juuri tähän samaan syyllistyn myös itse. 

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Rajala Pro Shopin kanssa, joka koski Heidän kuvapalveluita. Etsin kuvia kännykältä, ulkoiselta kovalevyltä ja jopa vanhalta läppäriltäni. Koska olen pitkään kuvannut iphonella, olivat kuvat yllätyksekseni sitä luokkaa, etteivät ne olleet tarpeeksi laadukkaita haluamaani suurennoksiin. Tietysti olisin voinut teettää ns. normaaleja kuvia, mutta milloin olisin ehtinyt tehdä niistä albumin(?) Törmäsin siis ongelmaan

Kävimme viikonloppuna laittamassa myös toiselle vuokramökillemme hieman joulua. Huomasin tilaisuuden tulleen ja nappasin kaapin perältä järkkärin mukaan. Lasten kanssa kuvaaminen on erittäin hektistä, mutta sain kuin sainkin muutaman hyvän otoksen. Niistä ostoskoriin lähti tämä kuva, mustavalkoisena kuvasuurennoksena. Aikomuksenani on luonnollisesti tehdä siitä taulu. 



* Kuvasuurennos hankittu yhteistyöhön kuuluvalla lahjakortilla


Erilaiset taulut ovat yksi tehokkaimmista 
keinoista muuttaa kodin ilmettä.


Rajala Pro Shopin kuvatuotteiden valikoima on hyvä. Sieltä löytyy esimerkiksi canvastauluja, joita on erikokoisina variaatioina yli kolmekymmentä. Kuvasuurennoksia saa mustavalkoisina sekä värillisinä ja niissäkin kokoja löytyy riittävästi.

Alekoodi Kuvapalveluista

Tarjoamme yhteistyön kunniaksi teille edun, Rajala Pro Shopin kuvapalveluista. Koodilla 0SPLN saa -20% alennuksen, joka on toistaiseksi voimassa. 

Etu kannattaa käyttää nyt ! Teetä yksilöllinen joululahja vaikka useammalle perheenjäsenelle, ystävälle tai vaikkapa naapurille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti