keskiviikko 19. joulukuuta 2018

DIY Hulavannekranssi




Idea lähti mökiltä - uskokaa tai älkää. Pihapiiriin oli päässyt kasvamaan pieniä kuusentaimia ja muuta pois kitkettävää vihreää. En halunnut hukata hyvää tarviketta ja kun sain vielä luvan käyttää tyttären hulavannetta, niin siitä oli lähes pakko tehdä jo hitiksi muodostunut hulavannekranssi. Tekeminen oli suht työlästä, mutta kivaa ja tekisin kyllä uudelleenkin !

Keskeneräisestä teoksesta nappasin muutaman kuvan instastoryyn. Kuvasta käy hyvin ilmi suuri koko. Aika näyttävä jo ilman valojakin, eikö?



Alusta saakka oli selvää, ettei vihreää tule riittämään kranssin kummallekin puolelle. Panostin siis tekemisen suurimmaksi osaksi vain toiselle puolelle. Koska hulavanne oli pinnaltaan glitterinen ja en jaksanut alkaa metsästämään vihreää tarranauhaa tjs, niin tarvikkeet olivat hyvin yksinkertaiset, hulavanne ja ruskeaa rautalankaa. Vihreä olisi ollut parempi, mutta ruskeaa sattui löytymään valmiina askartelukaapista. 

Lopuksi ostin Tuontitukusta kirkkaan valkoisen valosarjan. Pieni valojen asettelu vielä kuvan ottamisen jälkeen. Sitten roikkumaan jälleen yksinkertaisilla aineksilla, ketjua ja kaksi s-koukkua.


Oletko Sinä tehnyt hulavannekranssin?

Pisst ! Rajala Pro Shop yhteistyöpäivitys vol II on tulossa välittömästi, 
kun tilatut kehykset saapuvat. Pysy kuulolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti