perjantai 12. lokakuuta 2018

Samettiset tyynynpäälliset




Tämän hetken kuumin tekstiili trendi on sametti. Siitä tuleekin mieleen 60-70 -luvun sisustukset ja telkkariohjelma 70´s show. Ehkä niin retrolle linjalle en lähde, mutta pehmeää ylellisyyttä kyllä kiitos.

Sametti on myös lämmin ja miellyttävä materiaali, jollaista asuntoomme nyt erityisesti kaipaan. Asuntomme on kuulemma kauimmaisena lämmönjakohuoneesta, jonne kone ei jaksa pumpata, niin paljon lämpöä, kuin muihin asuntoihin. Vilukissana tämä tieto ei tietystikään ilahduta, mutta onneksi on villasukkia, torkkupeittoja ja nyt sitä samettia. 

Ostamani tyynynpäälliseni ovat ruotsalaista Noble House Living sarjaa ja väriä hiekka. Väri muuttuu valon mukaan, hyvin vaaleasta kermasta, aina kellertävään luonnonvalkoiseen.


Päälliset sopivat mustaan nahkasohvamme paljon paremmin, kuin edelliset, valkoiset tyynynpäälliset. Niiden kanssa sohvan ilme jäi kylmäksi, kalseaksi - yhdistelmä vain oli liian kova. Kerma, tai hiekka niin kuin valmistaja tiedoissaan ilmoittaa "sävyttää" sohvan ilmeen kutsuvammaksi.

En voinut jättää tyynyjä ainoaksi samettiseksi yksityiskohdaksi olohuoneessa. Tilasin Hobby Hallin Hobbaloista saman sarjan Josefine samettiverhoparin, värinä hiekka. Saa nähdä miltä ne näyttävät kiskoilla ja jäävätkö ne meille pysyvästi. 

Joten, yleiskuvia olohuoneesta on tulossa myöhemmin, kuin vain paketti saapuu.





















Jotexista silmään osui kaksi samettista rahia. Shanghai, vaaleampi pyöreä voisi olla kiva.  Tosin sen väriksi ilmoitetaan beige, joten mitenköhän lähellä se on verhojen hiekkaa(?) 

Isompi on Coconino ja myös sitä saa beigenä. 

Illalla lasten mennessä nukkumaan, mies valloittaa sohvan divaaniosan ja itse istun jalat kippuralla. Rahi voisi olla kiva. Uskon, että lapset pelaisivat pleikkaria hyvin mielellään, siinä istuen.

Käväisin eräänä päivänä tontilla ja myönnettävä se oli, syksy on saapunut.


1 kommentti:

  1. Slots Online - Play Our Latest Jackpots for Real Money!
    Top Jackpots For 188 벳 Free · Top 3 Jackpot Slots · Best Jackpots For Blackjack · Best Free 벳 365 우회 접속 Cash Slot Machines · 사다리사이트 Best Free Slot bk8 Machine Games and Bonuses 바카라 게임 · Best Slots Online

    VastaaPoista