sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Ostoksia syyslomareissulta

Täällä pohjoisessa oli kuluvalla viikolla syysloma, jota lähdimme viettämään Salon seudulle. Samalla tuli kierreltyä hieman siellä ja täällä, esimerkiksi Raision Ikeassa sekä viereisessä Kauppakeskus Myllyssä. 

Kummassakin viivyimme useamman tunnin ajan, joten askelmittari sai tehdä töitä urakalla.

Ikean ostoslista oli jo ennakkoon erittäin tiivistetty, vaikka kaikenlaista olisi voinut napata kotiin vietäväksi. Listalla oli nimittäin vain yksi tuote, Nissedal valkoinen seinäpeili, 40x150 cm. Sekä listan ulkopuolelta "fiksuna heräteostoksena" huonekuusi. Se oli ihan pakko napata mukaan, sillä viime vuoden huonekuusesta pulitin puolitoista kertaa enemmän.

Kauppakeskus Myllyssä oli muutama skandinaavinen liike, joihin olisin voinut upottaa hyvin koko pienen omaisuuteni. Päädyin kuitenkin kauriin lailla järkipäätökseen eli toteutuin pitkäaikaisen haaveeni, Marimekon Mini maljakon, ruskeana

Tein täsmäisku-shoppailun suoraan, Myllyn Marimekon liikkeeseen. Oli muuten isosti Marimekkoa esillä ja siellä olisi voinut kuluttaa hetken, jos toisenkin. Kiitos vielä asiantuntevalle ja ripeälle myyjättärelle.



Näiden lisäksi kävimme Halikon perhe- ja harrastekirppis Junnussa, josta mukaan lähti muutamia lastenvaatteita. Tällä kirppiksellä on tullut käytyä muutamalla viimeisellä etelän reissulla, joten kai se kuuluu jo ns. vakio kierrokseen.


Reissun jälkeen muutama päivä meni ihan vain kotona oleillessa ja isovanhemmilla vieraillessa. Saimme valkoisen maankin. Lapset päästivät ilon kiljahduksia lumen vuoksi ja sitä iloa onkin ihanaa katsella. 

Pisst !
Viime postauksessani kerroin tilaamistani samettiverhoista olohuoneeseen - noh, koko juttu meni pieleen. Väri ei ollut yhtään sellainen, mitä kuvat lupasivat. Ajattelin laittaa verhot samantien palaukseen, mutta mies ihastui niihin ikihyviksi. Olohuoneeseen ne sitten jäivät, mutta eivät lopullisesti - siirrän ne vaikka makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen tai myyn eteenpäin, kuin saan hankittua oikean väriset tilalle. 

Miten Sinun syysloma sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti