tiistai 2. lokakuuta 2018

Makuuhuone pukeutuu syksyyn





Syksyn ja pimentyneiden iltojen vuoksi, tekee mieli vaihtaa myös makuuhuoneen väritystä, astetta tummempaan suuntaan. Tumma sävy tuo tilaan välittömästi syvyyttä ja tietynlaista "pesämäistä turvallisuutta". 

Kaivoin kaapin perältä vuosia sitten hankitut Grand Designin, safari -malliston tyynynpäälliset. Ne eivät ole koskaan päässeet parrasvaloihin, ennen tätä hetkeä, joten nyt oli jo korkea aika. Niiden väritys on jännä, sillä niiden pitäisi olla tummanvihreät, safarin vihreät, mutta valon osuessa oikeassa kulmassa, väritys näyttää lähinnä ruskan ruskealta. 

Samalla sain myös päätettyä, mitä haluan Sovellan hyllykölle laittaa. Siihen, kun tahtoo kulkeutua kaikenlaista pikkutavaraa, sisustuslehtiä ja sen sellaista muualle kuuluvaa tavaraa. Ajattelin, etten laita hyllykölle kuin muutaman tärkeimmän jutun, niin mahdollisesti saan sen pidettyä selkeänä pidempään. Lisään ehkä siihen vielä pienen, roikkuvan kasvin tuomaan vihreyttä, mutta se sitten kun sellaisen sopivan löydän.


On tullut jälleen käytyä kirjastossa, sillä paikkakuntamme uusi kulttuurikeskus avasi ovensa. Kumma kyllä, viimeisen kymmenen vuoden aikana julkaistuja sisustuskirjoja ei sieltä tahdo löytyä ollenkaan. Onneksi kuitenkin muista, lähialueen kirjastoista voi ns. seutulainata uudempia teoksia. Lisäksi se on helppoa ja suhteellisen nopeaa. Nämäkin teokset seutulainasin, joten jälleen sai uutta luettavaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti