torstai 13. syyskuuta 2018

Ruokapöytä / osa IOdottavan aika on pitkä - sanotaan. Joskus se on niin pitkä, että lopettaa/luovuttaa odottamisen suhteen. En jaksanut enää odottaa ruokapöytämme kannen tuunaamista, mutta en myöskään halunnut hankkia uudeksi pöydäksi jotain sellaista, millä ei ole jatkokäyttöä. 

Ruokapöydän sijoittamispaikka on hyvin tarkkaan rajattu - vuokra-asunnossamme sen saa sijoitettua tasan yhteen paikkaan. Sen täytyy kestää lapsiperheen kovaa käyttöä ja lisäksi ulkomuodon sekä värin miellyttää silmää. 

Siksipä tilasin Ikean verkkokaupan kautta Lerberg pukkijalat, valkoisena. Jotta saamme niistä pöydän aikaiseksi, on vielä hankittava pöytälevy. 

Mikään muu lapsiperheen arjessa ei varmastikaan tule kestämään, kuin laminaattipintainen iki-levy. Mistä pohjois-pohjanmaalta sellaisen saa hankittua(?) Se onkin sitten jo toinen juttu. Levyä on nyt parin viime päivän ajan metsästetty, tuloksetta. Olen kuullut, että Kokkolassa joku yritys tekee levyjä tilauksesta, mutta nimestä ei ole tietoakaan.

Sitten levyn koko. 
Mittailin ja mietin - lopulta päätin nykyisen tilan huomioon ottaen, mitaksi 90 x 150 cm.

Ja se jatkokäyttö idea...
Ajattelin hyödyntää pöytää myöhemmin työhuoneessa - jos sellainen ylellisyys joskus vielä meillä on. Pöytä on siihen tarkoitukseen juuri oivan kokoinen. Hukkaan ei siis hankinta todellakaan mennyt, vielä vuosienkaan päästä.

2 kommenttia:

 1. Ylivieskassa Palvelumakasiinista on käsittääkseni ikilevyjä voinut ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei !

   Aa, niinpä tietenkin...tuttu paikka :)
   Täytyykin kysellä tarkempia tietoja. Kiitos.

   Poista