sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Parin kympin istutukset



Nyt kun on mökkien terassi suunnitelmat saatu päätökseen, on hyvä miettiä myös oman kodin parvekkeen saattamista syyskuntoon. 

Laitoin alkutilanteesta instastoryyn kuvaa, josta kävi ilmi, että kukkaruukuissa oli pystyyn palaneet/kuolleet kesäkukat. Ne vain jotenkin "unohtuivat" kaiken muun keskellä ja lasitettu parvekkeemme oli menneenä kesänä sananmukaisesti akvaario. Lämpötilat hipoivat uskomattomia lukemia, joten ei ihme, että aurinko vei kaikki kukat. 

En halunnut laittaa moneen paikkaan syysistutuksia, joten pitäydyin näissä kahdessa suurehkossa purkissa. Kävin Hankkijalta ostamassa kolme vihreää callunaa sekä kaksi isoa ulkomurattia. Kaikki kustansi hieman yli kaksikymmentä euroa.


Tunnustan, etten ole koskaan pitänyt muratista, mutta tämä iso ulkomuratti jotenkin tarttui käteen ja ihan kivalta se ruukuissa näyttää. 

Näiden istutuksien lisäksi ,en ajatellut laittavani lasitetulle parvekkeellemme mitään muuta kasvia, puuta tai mitään muuta sellaista. 

Kattoon on edelleen suunnitteilla ns. hehkupolttimo valot. Täytyy varmaan hankkia super pitkät tikkaat ja kiivetä jyrkästi nousevaan katonrajaan itse. Se on kyllä niin, että jos jotain haluaa, niin itse se on tehtävä - justiinsa niin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti