keskiviikko 8. elokuuta 2018

Lastenhuoneen seinähylly


Lastenhuoneeseen on pitkään kaivattu sopivan kokoista seinähyllyä. Haaveissa oli lähes jokaisen kodista löytyvä String Pocket. Mutta koska joskus budjetti on mikä on, jouduin avartamaan katsettani ja etsimään muita vaihtoehtoja. 

Huomasin, että metallisia, valkoisia seinähyllyjä on itse asiassa useammallakin merkillä. Omaksi valinnaksi ainoastaan jää, haluaako designia vai ei, mustan vai valkoisen tai kenties jonkun ihan muun räväkän värin. 


Omani, käyttämättömänä löysin edukkaaseen hintaan torista, joten se ei ole minkään yhteistyön tulos. Se on Metaltexin Libro seinähylly (70 x 21 x 68 cm), jota näkyi olevan monessa verkkokaupassa. Esimerkiksi Vekellä se maksaa 39 euroa plus postit. Värivaihtoehtoina on kuvassa näkyvä kokovalkoinen tai päädyt mustat ja hyllyt valkoiset.

Kun mies seinään sen asensi ja tyttären kanssa tavaroita siihen mietimme, niin sillä välin neljä vuotias, ehtivä poikamme, oli alahyllylle asetellut kleinbussinsa, useamman pikkuauton kera. Joten ilo oli hetken ylimmillään - poika ilosta hyppien ja tytär itkua vääntäen ja ystävällisesti raakkuen "aina toi tulee ja pilaa mun jutut"...perhe-elämää parhaimmillaan, ihanaa ! 

Luulen, että joudun hankkimaan vielä toisen samanlaisen seinähyllykön - pojallemme. Hulluhan minä olin, kun ajattelin yhden riittävän ja ettei poika tällaisista välittäisi. 

Toisen samanmoisen sijoittaminen huoneeseen tulee olemaan erittäin haastavaa. Sillä pojan sänky on ikkuna seinämän vieressä ja huoneen toisella pitkällä sivulla on kuusi täyskorkeaa kaappia, koko seinän levyisesti. Niitä vastapäätä on toki vapaata seinätilaa, mutta se seinä, kun sattuu olemaan kantava ja vieläpä suoraan naapureihin päin. 

Mies hyppii varmasti riemusta, kun aloitan lauseeni tähän tyyliin - "Hei Reiska ! Olis yks pieni juttu..." ja iskuporakone laulaa.

3 kommenttia:

  1. Iskuporakonetta on kiva käyttää :D Jos ei mies innostu, niin kokeile joku kerta itse! Tosi kivan näköinen tuli. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Etna !

      Monia rakennusalan työkaluja ym olen käyttänyt (huonolla ja hyvällä menestyksellä), mutta luulen ettei minun ensimmäistä iskuporakone kokemustani kannata tuhlata vuokra-asuntomme seinään :) Voi olla, että sen jälkeen joisin aamukahvit naapurin keittiössä ;D

      Poista
    2. Ps. Kiitos, minustakin seinähyllystä tuli ihan näppärä kokonaisuus !

      Poista