tiistai 14. elokuuta 2018

Kesä kuvina






































Joskus on kiva katsoa taaksepäin ja muistella mennyttä kuvien muodossa. 

Kesään mahtuu paljon - Nautittiin luonnosta poimien kukkakimppuja ja suorastaan läkähdyttäviin kuumiin kesäkeleihin mies hankki avoauton. Tokaisi vain, että on aina halunnut avoautoa ja nyt siihen tuli hyvä mahdollisuus - kerran täällä kuulemma vain ollaan. Enkä kyllä laittanut asiaa pahakseni. 

Kävimme Porin asuntomessuilla heti ensimmäisenä viikonloppuna ja se osoittautui hyväksi valinnaksi. Samalla reissulla kävelimme myös Yyterin hiekoilla. Reissun jälkeen kotona, oli hyvä levähtää parvekkeella, lukien Terassi -lehteä ja mielenkiinnon kohteena erityisesti messupihat. 

Kesäkuumalla kävimme hyvin usein ilta ajeluilla ja lopuksi löysimme itsemme Lokkilinnan edestä, sillä sieltä saa Liisankankaan jäätelöä. 

Tytär halusi yllättää kaikki eräänä lauantaina, itsetehdyllä "hedelmäsalaatilla". Poikamme ylisti isosiskon tekelettä maailman parhaaksi ja söi koko kipollisen, suurella mielihalulla.

Tässä kuussa vietimme vuosipäivää. Mittariin tuli jo kuusitoista yhteistä vuotta. Se on hyvin pitkä aika ja siinä ajassa alkaa tuntemaan puolisonsa suhteellisen hyvin. Monet ovat vuosien saatossa ihmetelleet, miksi emme ole menneet naimisiin. Itse en koe sitä tarpeelliseksi. Elämä ei papin aamenen ja vihkitodistuksen jälkeen tästä muuksi muutu, joten miksi mennä naimisiin(?) 

Oletteko koskaan kuulleet sanaa Caps Look eli suomennettuna kapseli pukeutuminen. Olen aikaisemmin lukenut yhden kirjan aiheesta, selannut netin läpi sekä istunut kaikenlaisissa webinaareissa. Siinä nimittäin annetaan avaimet selättää lause, mitä itsekin sorrun hyvin usein sanomaan: "Mulla ei ole mitään päälle pantavaa ! En voi lähteä, kun ei ole vaatteita ja shoppailemalla en löydä mitään sopivaa". Aihe on hyvin mielenkiintoinen ja siitä tulen lähiaikoina tekemään ihan oman päivityksen. Pysykää kuulolla. 

Aiheesta saamani innokkuuden turvin, olen siirtynyt isompiin myymisiin. Eli olen myynyt huonekalujamme pois ja ei, uusia en ole hankkinut tilalle. Huoneissa olevat huonekalut ovat vaihtaneet paikkaa ja saaneet toisenlaisia käyttötarkoituksia. Koti tuntuu nyt hieman isommalta, kun huonekaluja on vähemmän. Helpottaa kummasti myös siivoamista !

Kahteen hankintaan olen kuitenkin sortunut, mutta puolustaudun samaan hengenvetoon niiden tarpeellisuudella. Toinen on jo aikaisemmasta postauksesta tuttu, pieni valkoinen Libro seinähylly lastenhuoneen seinälle ja toinen on Play and Go lelusäkki. Kummankin niistä hankin tori.fi sivun kautta. 

Viime viikon torstaina tytär aloitti jälleen koulun, mutta nyt tokaluokkalaisena. Lukujärjestys ja uusia kirjoja on kiikutettu innolla kotiin, jonka vuoksi jouduimme lähtemään kontaktimuovi ostoksille. Kirjojen päällystäminen on kyllä taiteenlaji. Tapoja on varmasti yhtä monta, kuin tekijääkin. Huomasin, että oma kirjojen päällystämistapani ei ole parhain, joten opettelin toisen tavan. Sillä saa kulmat siistimmin ja ilman turhia taitoksia. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus viedä läppärini viimein huoltoon, sillä eihän sitä kesällä mitään ehtinyt huoltoja ajattelemaan. Soitin jopa vakuutusyhtiön ja pahoittelin viivästymistä. Vastaukseksi sain, että eihän sitä kesällä näin "maallisia" asioita ehdi hoitaa ja vahinkotapauksissa on kuulemma kymmenen vuotta aikaa, saattaa asia eteenpäin. Ehkä minäkin sitten vielä ehdin !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti