perjantai 27. heinäkuuta 2018

Drop allas

Kuumien, suorastaan polttavien kesäkelien vuoksi, on varmasti yhdelle jos toisellekin, tullut mieleen, miten virkistävää olisi pulahtaa omaan altaaseen. Asuntomessuilla oli useimmissa kohteissa ulkoaltaita, poreilla sekä ilman. 

Muutama vuosi takaperin tutustuin ensimmäisen kerran Drop Design Pool Oy:n altaisiin, mutta ajattelin niiden maksavan mansikoita ja siksi olevan käden ulottumattomissa. Tänä vuonna olen tutkinut asiaa tarkemmin ja huomasin olevani väärässä. 

Drop toisi etsimääni luksusta arkeen. Lisäksi se on suomalaista designia, Nikolai Ruolan suunnittelema. 

Voisin kirjoittaa ominaisuuksista monta lukua, mutta näin äiti-ihmisenä oli hieno juttu portaiden karhennus. Puhtaus, upotettavuus, kestävyys sekä ergonomia ovat myös tärkeitä kriteereitä allasta hankkiessa. 

Ajatuksena on kiva, että lisävarusteita voi hankkia vähitellen. Voi siis aloittaa vaikkapa peruspaketilla eli käyttää ns. kylpytynnyri tyylisesti ja hankkia siihen myöhemmin itselleen tarpeelliseksi kokemia lisätarvikkeita. 


Jos ajattelen meille Drop allasta, niin lähdetään heti sitä, että poreet tuovat luksusta, joten poreet listalle ! 

Eristetty kansi ja voi olla, että mies haluaa juomakuppi telineet - luojan kiitos ne ovat Dropilla tyylikkäät. Luonnollisesti myös suodatinjärjestelmä ja allas valo. Lämpimässä vedessä on miellyttävämpi oleilla, joten lämmitysjärjestälmääkin tarvitaan. Tähän Drop tarjoaa seuraavia vaihtoehtoja: 


Näistä voisin kahta vaihtoehtoa ajatella meille - kaukolämpö tai aurinkoenergia. 

Jos mieheltä kysytään, valinta olisi varmasti aurinko tai puukamiina. Jälkimmäiseksi mainittua en tule hyväksymään, koska saunakiuas suunnitelmien mukaan lämpenee jo puilla sekä talon takka. Eiköhän siinä ole puulämmitteisyyttä tarpeeksi. 

Niin, ja sen verran stadilainen olen edelleen, että ihan helposti puita en saa syttymään. Siksi on hyvä, että on olemassa sytytyspaloja.

Päivityksen kaikki kuvat: drop.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti