tiistai 5. kesäkuuta 2018

Saviruukku


Niin se on, että ensimmäinen lomaviikko vierähti käyntiin - ihanaa nukkua pidempään, kuin aamu kuuteen.

Lomalla luonnollisesti jää aikaa kaikenlaiseen puuhailuun. Joten, ajattelin viimein hankkia kahdelle huonekasville sopivat ruukut. 

Mielessä kävi Hayn kaunis, vaaleanharmaa Flowerpot, lautasella. Toki olisin itsekin voinut valaa betonista haluamani ruukut. Lähdin kuitenkin uudelle linjalle ja hankin perinteiset saviruukut, lähimmästä Halpa-Hallista. 

Nämä terrakotan väriset saviruukut ovat kokeneet "uuden tulemisen". Niitä nimittäin näkee yhdellä, jos toisellakin, ryhminä sekä yksilöinä. Hankkimani ruukut olivat suurimmat, mitä sillä hetkellä sattui löytymään - halkaisija 27 cm sekä sopiva aluslautanen, joka unohtui kuvasta.

Oli viime hetket pelastaa Palmuvehka, sillä jouduin leikkaamaan muovisen ruukun sen ympäriltä irti - muuten ei enää suostunut irtomaan. Kuvastaa muuten hienosti suhdettani viherkasveihin(!)

Sain viimein kehystettyä voittamani pupu julisteen, joka on Papurinon. He suunnittelevat kaikki tuotteet itse ja luonnollisesti ovat myös tuotettu Suomessa.


Huomasitteko muuten, että olen uudistanut blogin facebook sivut? 

Lisäsin muutamia kuvia, joita on nähty vain bloggerin tai instan puolella. Lisäksi poistin lähes kaikki blogin alkuaikojen ja hieman myöhemmätkin kuvat - hirvittävää katsottavaa. 
Kuvia alkoi olla reippaasti yli viisisataa. Eikä kukaan todellakaan jaksa selata, niin montaa kuvaa. 

Myös bloggerin oikea sivupalkki, tekstit sekä google kääntäjä uudistuivat. Mitäs sanotte? Minusta aika onnistunut uudistus.


Kesäiset ilmat ovat jääneet parin viime päivän aikana taka-alalle ja puuskaiset merituulet tulleet tilalle. Joten ollaan saatu kuunnella peltikaton pauketta, oikein urakalla. Vanhemmat kyllä tykkää, mutta lapset pelkäävät ja heräilevät pitkin yötä. 

Noh, eiköhän ne hellekelit saavu uudelleen ja silloin herkutellaan mantsikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti