tiistai 12. kesäkuuta 2018

Pioni


Yksi sana - Pioni. 

Se on pitkään ollut suosikkikukkani, baby vaaleanpunaisena sekä valkoisena. En ole pitkiin aikoihin käynyt kukkakaupassa ja tämänkin kaunokaisen sain lahjaksi. Jos tulevaisuudessa saan oman pihan, niin istutan sinne varmasti muutaman pionin.

Blogin suhteen olen ollut hyvin mietteliäs viime viikkojen aikana. Uudistuksia olen jonkin verran tehnyt. Osa niistä näkyy suoraan etusivulla ja osa taas asetuksina piilossa. 

Sain tietää, että blogiani käy lukemassa muutama henkilö, joiden en haluaisi seuraavan elämääni ollenkaan. Pitkään pohdin ajanko koko blogin alas, mutta silloin antaisin vallan Heille, keillä sitä en haluaisi olevan. Jatkan siis "omaa juttuani" ihan niin, kuin ennenkin - don´t worry. 


Sitten toinen juttu, mitä olen miettinyt on nimi - blogin nimi. Olen kirjoittanut monta vuotta ja asiat ovat sillä aikaa muuttuneet. Lisäksi kotiäitejä ei arvosteta ollenkaan - työ on erittäin raskasta (henkisesti kuin fyysisestikin), extempore meininkiä riittää sekä vastuu on suuri.

Uuden nimen keksiminen, onkin sitten paljon hankalampi juttu. Olen kokeillut nimikoneita, laittanut tutut ajatustyöhön ja jopa perinteisesti raapustellut lyijykynällä ruutupaperille erinäisiä ehdotuksia. Mikään ei kuitenkaan ole vielä tuntunut omalta. 

Täytyisiköhän asian tiimoilta järjestää kilpailu, hyvän palkinnon kera tietysti. Olisikohan osallistujia? 

Tulevana perjantaina on paikallisen K-Raudassa pihalla viihtymisen päivä. Esittelyssä on muun muassa Tammiston puun pihasauna, Cello Spa ulkoporealtaita sekä Terassimestari, jolla on varmasti vinkkejä uusista materiaaleista ja pintakäsittelyistä. 

Niitä siis ensikädessä menen tutkimaan - ja kukkia ja ruukkuja ja... 
Otan instaan muutaman räpsyn tapahtumasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti