perjantai 1. kesäkuuta 2018

DIY kansio piirustuksille & päättäjäisvaatteet

Ekaluokkalainen tyttäremme on juuri päättämässä ensimmäistä kouluvuottaan. Olin odottanut kutsua kevätjuhlaan, mutta sellaista ei järjestetä - vanhemmille. Juhla koostuu tietysti todistusten jaosta sekä omassa luokassa jätskeistä ja siinä se sitten oli.

Onneksi saan nauttia tyttären taiteesta, jota on pitkin viikkoa tuotu koulusta kotiin. Hetken kuluttua huomasin kuitenkin ongelman - minne minä nämä kaikki laitan? Osa piirustuksista ja pahviaskarteluista olivat A3 kokoa(!)

Eipä auttanut muu, kuin alkaa äidinkin askartelemaan !




Otin kätköistäni, monta kertaa aikaisemminkin käyttämäni tapettirullan ja leikkasin siitä reilusti suuremman palan, kuin isoin taideteos oli. 

Käänsin pitkät sivut sisäpuolelle ja liimasin yhteen. Toisesta sivusta olisi voinut leikata hiukan pois, jotta olisivat olleet siististi saman levyiset - mutta nyt ei ehtinyt leikkailemaan.

Kansion suun käänsin kaksikerroin ja väliin ohut naru, jota sattui olemaan vielä jäljellä. 

Lopuksi Dymon tarrakirjoittimella eteen teksti, Kevät 2018. Lisään varmaan sen yläpuolelle vielä tyttären nimen, jotta tulevien vuosien saatossa, tietää jo päältä päin, kumman lapsen taideteoksia sisällä oikein on.

Kansion tarveainekset olivat täysin ilmaiset, sillä kaikki löytyi jo ennestään kaapeista. 
Aika hyvin, eikö?


Tyttärelle piti hankkia tietysti jotain kivaa päättäjäisiin. Mekko oli sekä äidillä, että tyttärellä ensimmäisenä vaihtoehtona listalla. Emme kuitenkaan parin päivän aikana löytäneet paikkakunnalta yhtäkään oikean kokoista juhlamekkoa tai jotain juhlavampaa vaatetta. 

Lopulta löysin kahdet kivat legginsit Marikka:sta, joista tytär valitsi Vimman oranssi-pinkit Karkelot. Viileän ilman sattuessa kohdalle, heitetään musta bolero hartioille. 

Korun tytär sai aikaisemmin syntymäpäivä lahjaksi ja se on FMAM sarjan, Mommies Tasseli -kaulakoru. Kaunis, nahkainen, baby vaaleanpunainen kaulakoru, josta on varmasti iloa vielä aikuisiällä.

T-paita on Halpa-Hallin Youngest sarjaa, mutta sitä ei löytynyt verkkokaupasta.

Aamulla onkin sitten jännät paikat, niin tytöllä kuin äidillä ja tohinaa varmasti riittää. Tukka täytyy kuulemma myös laittaa hienoksi - aikaisemmin ei ole saanut tehdä minkäänlaisia kampauksia(!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti