lauantai 26. toukokuuta 2018

Kesälook


Kuva, rawpixel.com




Kollaasin kuvat, cellbes.fi




















































Äitejä tyyliromahduksen partaalla - siinä on Facebook ryhmä, johon hyvin kiteytyy viime viikkojen tunnelmani, kun helteet alkoivat. 

Niinhän se valitettavasti on, että äiti tulee vasta lasten (tai miehen) jälkeen. Siksipä oli pakko alkaa harkitsemaan kesävaatteita itselleen. Täällä pohjois-pohjanmaalla ei lähiseuduilla potentiaalisia vaatekauppoja ole, joten jälleen kerran oli turvauduttava netin verkkokauppoihin. Tavoistani poiketen valitsin bonuswayn kertoimen perusteella niistä muutaman. 

Olen pitänyt Cellbesiä "mummujen verkkokauppana", mutta uuden malliston myötä asia olikin toisin (tai sitten olen itsekin vanhentunut...ja paljon). Löysin muutamia kivoja juttuja, mutta niistä täytyi tehdä karsinta, sillä kaikkea ei voi saada ja vähemmälläkin pärjää. 

Valkoinen mekko tuntui alkuun liian pitsimäiseltä, mutta ajattelin olla ennakkoluuloton ja kokeilla sitä. 

Farkkutakkia tai niin kuin sitä sivuilla mainostetaan, farkkupusakkaa olen useita vuosia ajatellut hankkivani. Joskus vuonna nakki ja muusi sellaisen omistin, mutta taisin laittaa sen uff kierrätykseen, kun ei vain tullut käytettyä. Toivotaan, ettei tämän kanssa käy samoin.

Uskon, että tämä jokapaikan laivastonsininen paita tulee ottamaan suosikin nimen kannettavakseen. Malli näyttää kivalta ja soveltuu monenlaiseen tilanteeseen. Lasten kanssa, kun ei vaatteita todellakaan ehdi, edes lennossa vaihtaa, vaan niiden täytyy soveltua kaikenlaiseen tekemiseen. Kivana yksityiskohtana, toisella sivulla olevat narut/rypytys.

Vaaleanvihreä solmupaita oli löytö. Vihreää ei vaatekaapistani taida löytyä ollenkaan, joten tässä mennään mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Eikö jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä, vähintään yksi naruolkainmekko, Cellbesillä nimellä rantamekko. Valitsin väriksi mustan ja ajatuksena yhdistää se farkkutakin kanssa. 

Settiä täytyy täydentää vielä esimerkiksi leggareilla (pyylevän äidin pelastajat) ja valkoiset Converset löytyvätkin jo kenkähyllystä. Ehkäpä joku maksimekko on jäänyt vaatekaapin perälle säästöön, mutta muuten tällä setillä mennään kesä ja mennään muuten Porin asuntomessuillekin. 

Miten Teidän muiden kesälookin kanssa? Onko kaikki jo hankittuna vai mennäänkö edellisen kesän valinnoilla?


Pissst...
Postaus ei ole tehty yhteistyössä minkään tahon kanssa. Valintani ovat omiani ja tilaukseni lähtee postin matkaan vasta viikon päästä, joten silloin tiedän mitkä vaatteet hankin ja mitkä lähtevät palautukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti