tiistai 22. toukokuuta 2018

Kesä



Hyvin menneen koulupäivän (sujui ilman tappelua) kunniaksi, ajattelimme tyttären kanssa juhlistaa tapahtumaa jätskikiskalla. Sinne päästyämme se olikin kiinni, vaikka mittari näytti +27 astetta ja olisi varmasti ollut myyntiä. Noh, ruokakaupan jätskivalikoimasta mukaan lähti Fazerin uutuus jädet eli Omarit. Veimme toisen jätskin pikkuveljelle, joten mausta en osaa sanoa mitään, mutta ainakin lapset kehuivat.


Viime viikonloppuna poikamme leikki, kovaa muovia olevilla legolevyillä, vieressäni lattialla ja itse olin ruokapöydän ääressä tietokoneella, samalla tietysti puhuen puhelimeen. 

Havahduin tilanteeseen, kun läppärin näytössä oli kolhu ja legolevy syönyt useamman näppäimen huitsin nevadaan(!) 4-vuotias poikamme aikoi siis testata miten levy lentää ja sehän lensi tietysti suoraan tietokoneeseen. Mietin vain, että millaista jälkeä se olisi tehnyt, jos olisi osunut minuun(?) Varmaan reikä päässä tjs.

Alkuun järkytys oli suuri, sillä kone on suhteellisen arvokas ja vain vuoden vanha. Seuraavaksi puhelu vakuutusyhtiöön ja Elisalle, josta koneen kuukausimaksulla ostin. 

Lopputulos oli, että kone lähtee lähiviikkojen aikana huoltoon. Voi siis tulla "pakollinen" blogikatko jossain vaiheessa, mutta insta ei hiljene - valitan.


Viikonloppuun mahtui vielä kuusiaidan leikkaamista vanhempieni tiluksilla, auton kokonaisvaltainen puhdistus ja pesu painepesurilla, keinumista, katuliituilua, palloilua ja ties mitä muuta ! 

Koululaisemme kesälomaan on enää vajaa pari viikkoa ja sitten... SAA NUKKUA PITKÄÄN !! Ah, miten odotan hitaita aamuja. Tosin, kesälomallekin on jo buukattu useampia juttuja, joista osa näkyy tietysti täällä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti