sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Levollinen mieli - Miten saavutat sen?

Kuvat: rawpixel.com / Jay Mantri kuvanpankit







































Olen viime aikoina yrittänyt napata instaan hektisistä hetkistä otoksia. 

Esimerkiksi viime perjantaista tähän hetkeen saakka, olemme olleet miehen kanssa muuttoapuna, peräti kahdessa muutossa. Välillä tuntui, että huumori loppuu, mutta tavarat ei. Pienen breikin jälkeen taas jaksoi kantaa, siivota, juosta portaita alas ja ylös ja aina vain uudelleen ja uudelleen... 

Aurinko alkaa laskea ja muutot tuli lopulta tehtyä. 

Kipeiden jalkojen, hellien allien ja klonksuvien polvien kanssa on hyvä hetkeksi raahautua sängyn päälle, laittaa kuulokkeet korviin ja etsiä levollista musiikkia.

Löysin Youtubesta, alla olevan musiikkivideon, joka sai kehoon ns. kokonaisvaltaisen levollisen tunteen. Asetin käteni kummallekin sivulle viereeni, hengitin muutamia kertoja syvään ja keskityin vain ja ainoastaan musiikkiin. Sain kaikenmaailman muut turhat ajatukset pois mielestäni. 

En ihan heti olisi uskonut, että vain yhdellä pienellä jutulla saan kehoni, mieleni ja jopa tunteet jälleen levolliseksi. Tiedättekö sanonnan, että jonkun täytyy nostaa paistinlastalla ylös tai muuten ei enää pääse. Juuri sellainen olotila minulla oli, kun lopetin videon kuuntelun. 

Toivottavasti edes joku Teistä, saa itselleen tämän piano musiikkivideon kautta itselleen samanlaisen tilan. Ja hei tyypit ! Muistakaa laittaa äänet päälle.

Levollista sunnuntai-illan jatkoa vai pitäisikö kuitenkin toivottaa jo hyvää yötä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti