sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kaikki paketissa -kirja



Kävimme tyttären kanssa reilu viikko sitten kirjastossa lainaamassa tavutettuja lastenkirjoja. Löysimme niitä ja monta muuta iltasaduksi kelpuutettua kirjaa, jotka lähtivät lainausautomaatin kautta reppuun ja edelleen kotiin.

Istahdimme jo autoon, lähtö aikeissa, kun muistin että minun piti kysyä Kaikki paketissa kirjan saatavuudesta. Ei kun takaisin kirjastoon, josta selvisi, että kirja olikin jo lainassa. Onneksi naapurikaupungin kirjasto pelasti ja tilautin sen sieltä omaan kirjastoomme.


Kirjoittajat, Jani Koskinen ja Aleksi Lindberg, ovat minulle jo ennestään tuttuja - nimittäin instagramin puolelta. Pojat kävivät tykkäämässä eräästä diy kuvastani, josta aikoinaan Heidät bongasin. Ja tietysti lähdin seuraamaan myös Heidän instaa.

Kaikki paketissa kirjassa on jokaisella aukeamalla toinen toistaan uskomattomampia oivalluksia paketoinnin, rusettien, askartelun ja vähän jopa sisustukseenkin viittaavia ohjeita. Kirjaa selatessani, täytyy myöntää, ettei voinut millään arvata mitä seuraavalla aukeamalla tulisi vastaan. Koko kirja sisältää, niin paljon toteuttamisen arvoisia ideoita ja ohjeita, että tämä teos menee ehdottomasti toivelistalleni. 

Kirja etenee aiheittain: 
Syntymäpäivät, kyläviemiset, häät, vauvakutsut ja nimijuhlat, lapsille, ystävänpäivä, pääsiäinen, äitienpäivä ja isänpäivä, valmistujaiset, konfirmaatio, joulu sekä lopusta vielä materiaali ja väline sekä tekniikat ja vinkit osiot.

En unohtanut Teitäkään, joten tässä heti alkuun tulevaksi pääsiäiseksi pari paketointi ideaa. 


Aikaisemmin ylhäällä vilahti jo toinen ideoista eli veikeät pääsiäispaketit. 

Paketit on naamioitu kanaksi ja tipuksi, jotka ovat kaiken lisäksi vielä erittäin yksinkertaiset toteuttaa, muutaman tarvikkeen kera.

Ja mikä olisikaan ilahduttavampi lahja pääsiäisjuhlille, kuin tuunattu etiketti viinipulloon. Tämän pystyy toteuttamaan vaikka paria tuntia ennen juhlien alkua. Aivan loistavaa ! Tarvikkeet löytyvät varmasti melkein joka taloudesta ja muun muassa juuri tähän pojat ovat ohjeissaan pyrkineet. 
















Tätä nokkelaa oivallusta aion ihan varmasti vielä käyttää - lahjakortti koriste-esineen selässä. 

Eikä eläinpaketitkaan kylmäksi jättäneet.




Tästä, ehkä jopa sisustusaiheisesta ideasta olen erittäin iloinen. 

Parittomia kahvikupin aluslautasia löytyy varmasti jokaisesta taloudesta ja jos ei löydy, niin kirpputorilta viimeistään. Ainoana hankaluutena vain on löytää kynttiläpesä, hmm...


Kevään hiipiessä takavasemmalta, myös kukkien aikakausi pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Tässä yksinkertaisen kaunis idea, vaikkapa kukkakedolta poimittuihin kukkiin ja niiden käärimiseen kukkapaketiksi.



Ja eihän päivitystä voi lopettaa ilman näppärää jokanaisen sekä -miehen niksiä ! 

Kyseessä on kuvallinen ohje, kaksinkertaisen rusetin teosta. Olenkin jo pitkään miettinyt miten sellainen oikein tehdään ja nyt tiedän.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta tekstistä <3 Olipa kiva, että löysit ideoita ja inspiraatiota kirjasta :) Pääsiäinen tosiaan lähestyy kovaa vauhtia ja ajattelimmepa tuon pääsiäispullon tänäkin vuonna toteuttaa viemiseksi. Helppo ja kiva idea :) Samaa tekniikkaa voi hyödyntää myös muiden juhlapyhien kohdalla, esimerkiksi jouluna pullon kylkeen voi tehdä poron. Mukavaa alkanutta viikkoa. Kävinpä lukemassa muitakin juttuja täällä ja mukava blogi kaiken kaikkiaan sinulla. Varmasti pistäydyn uudelleen :) Terkuin Jani / Kaikki Paketissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jani ! Kiitos kommentoinnista ja vierailusta blogissani <3 Pääsiäispullo on todellakin hyvin monipuolinen idea, jota voi helposti hyödyntää muissakin juhlissa, kuin vain pääsiäisenä...niin kuin yllä jo mainitsit. Kiitos kohteliaisuuksista ja toivottavasti pistäydyt uudelleenkin :) Aion myös itse piipahtaa Teidän blogissa, kerran jos toisenkin tulevan viikon aikana, sillä sinne olikin tullut paljon kaikenlaista uutta, sitten viime vierailun. Terkkuja takaisin, täältä pohjoisen aurinkoisilta keväthangilta. Arska paistaa ! Terv. Satu

      Poista