sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

HAY - YAH !



Instagramin puolelle (story) laitoin aikaisemmin kuvaa, kun parvekkeen polyrottinki divaanisohva lähti uuden omistajan matkaan. Parvekkeen varalle on kuitenkin uusi suunnitelma, joten Stockan Hullujen Päivien aikaan (4. - 8.4.2018) täytyy olla hereillä.


Ja niinkuin kuvat antavat ymmärtää yritän saada hankituksi kaksi Hay Hee Lounge tuolia. Väreinä on mielessä ollut valkoinen (tietysti) sekä harmaa. Ensimmäisenä mainittu on tietysti aina varma valinta ja jos viime vuoden Hullareihin on uskominen, niin siellä on väreinä vain valkoinen ja musta. Harmaan voisin hankkia sitten myöhemmin uuteen kotiin, kun tilaakin olisi ihan eri tavalla, kuin nyt.

Suunnitelmani on siltä osin yllättävä, etten koskaan ajattelut hankkivan tätä bloggarien suuressa suosiossa pitkään ollutta Hayn tuolia. Valintaan vaikutti moni asia, mutta erityisesti näin lapsiperheessä puhdistuksen helppous, monikäyttöisyys sekä tietysti design ratkaisivat pelin. 

Tuoli on materiaaliltaan ruostumatonta terästä, joten soveltuu mainiosti myös ulos. Ja juuri sinne olenkin alustavasti sijoittamassa kahta tuolia. Asumis-suunnitelmien edetessä (jos etenevät) hankin tuoleja lisää sisälle, sekä ulos.

Monellako Teistä on Hayn tuoleja ulkona? 
Millaisia käyttökokemuksia löytyy?



Postauksen kuvien lähteet: talosanomat.fi / interiorinspirasjon.no / hay.dk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti