lauantai 13. tammikuuta 2018

Syntymäpäiväni
Tänään vietettiin pienellä porukalla omia syntymäpäiviäni. Ja niin kuin kuvista käy ilmi, olivat kaikki sisäistäneet kotimme suosituimman tuotemerkin. 

Myös mieheni oli käynyt yhdessä tyttäremme kanssa paikallisessa Marikka Lifestylessä ostoksilla. Tytär puhui isin hankkimaan äidille synttärikortin (kun äiti niii-in pitää Marimekosta, oli tyttö kertonut) ja lahjapaketin nauhan, väriä myöten, oli tytär valinnut (äidin lempiväri on kuulemma keltainen). Taitaa tämä kaksikko olla tulevien vuosien kuluessa, varsin tehokas tiimi. Tytär tietää mistä äiti pitää ja isi vilauttaa pankkikorttia - ahahaa, perhe on paras !

Kaverini leikkuulauta oli positiivinen yllätys ! Tällaisen "riskin" ei olisi voinut ottaa kukaan muu, kuin systerini, joka tietää makuni aika hyvin. Mies uhkasi leikata sipulia laudan päällä, mutta ehei, sen Hän saa tyystin unohtaa. Ohjasin keskustelun jälleen oikeille urille ja annoin tulevaa varten esimerkin: Äitienpäivänä aamukahvin ja leivän voi tuoda leikkuulaudan päällä sänkyyn - ei ollenkaan huono idea, eikö?


Mietin pitkään millaisen kakun tekisin vai teenkö ollenkaan. Mielessä kävi montakin vaihtoehtoa, mutta päätin tehdä sitruuna juustokakun, kermaviili kuorrutuksella ja kaveriksi mansikkamelba kastike. 


Illalla oli ihan pakko vielä fiilistellä ja ottaa paketista esiin Marimekon Flower maljakko. Sisustamisen saralla uusi värini on vihreä ja niinpä valitsin maljakon väriksi oliivin. Niin kuin tekstistä saattaa arvata, kävin sen ihan itse ostamassa - tosin, sain varat siihen lahjana ja antaja sanoi, että hanki jotain kivaa itsellesi. Joten, niin minä sitten tein ! Kiitos vain avoppi. 

2 kommenttia:

  1. Kuinka kaunis maljakko, ja muutenkin ihanat paketit sekä niiden sisältö. Ja tärkeimpänä: Oikein hyvää syntymäpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Milla ja kiitos kommentoinnista :) Paketointi oli kyllä hoidettu erittäin ammattitaitoisesti ja sisällä ihanat yllärit. Kiitän ja niiaan onnitteluista, ne lämmittävät sydäntäni !

      Poista