keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Riskinotto elämässä

Elämässä on hetkiä, jolloin riskejä joko otetaan tai ei. Jos ei uskalla ottaa riskiä, niin onko se elämistä(?) Viidentoista yhteisen avoliitto vuoden aikana, olemme ottaneet monen monta riskiä ja välillä ne ovat kantaneet hedelmää. On myös myönnettävä, että hetkittäin riskit eivät ole kannattaneet ja niiden läpi kulkemisessa on meistä kumpikin, tarvinnut olkapäätä. 

En ole ihan hirmuisesti kirjoitellut oman kotimme rakentamisesta. Tämä johtuu siitä, että otimme riskin, jälleen kerran, kun varasimme tontin. Olemme siihen erittäin tyytyväisiä - alue, koko, sijainti, korttelin väritys yms. Itse talon rakentamiseen tarvitaan lainaa, joten pankkiin on mentävä. Sen aika on nyt vuoden alusta, aikaisintaan, minkä taas sanelevat ihan muut jutut. 

Elämme siis tämän alkuvuoden pienessä suuressa jännityksessä. 


Latomme olisi kolmas talo, kaksi edellistä ovat luonnollisesti Hiekkasärkille rakennetut omat vuokramökkimme, suunniteltu omasta kynästä ja pitkästä tavarasta rakennettu. Eikö sitä sanota, että täytyy rakentaa pari taloa ennen sitä lopullista versiota ja kolmas vasta toden sanoo. 

Paitsi, että kaiken muun rakentamisen ohella ajattelimme keventää mieheni työtaakkaa ja Latomme julkisivun tulee rakentamaan talotehdas. Pääsemme itse sitten sisätilojen kimppuun, väliseinistä lähtien tai jo ennen niitä. Näinollen tulossa olisi räätälöity Lato. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti