tiistai 2. tammikuuta 2018

Marimekko kevät - kesä 2018










Nyt kun vuosi vaihtunut, niin on aika suunnata katseet tulevaan. Mikä olisi oivempi tapa, kuin Marimekon kevät - kesä 2018 mallistoon kurkistaminen. 

Puu, lasi, valkoinen, musta, vihreä ja keltainen - voinko muuta sanoa, kuin  - I´m in love ! Näitä elementtejä ja värejä olen viime aikoina yrittänyt lisätä kotimme sisustukseen. Ns. väärän värisiä olen myynyt pois ja ideana olisikin järkeistää hankintoja - aikaa sekä kulutusta kestäviin, laadukkaita tuotteita tilalle.

Marimekon näyttävä, 30 cm halkaisijaltaan oleva Urna maljakon uusi väri on keltainen. Silti aikaisemmin jo ilmestyneet harmaa sekä oliivi pysyy listallani edelleen. Kolmesta hyvästä on paha valita. Valkoinen Ming vaasi onkin muotokieleltään hiukan erityyppinen. Valkoista läpikuultavaa lasia. Vaasin halkaisija on 22 cm ja korkeus 24 cm.




Kirkas Flower-maljakko löytyy jo, jonka kaveriksi oivallisesti sopisikin Marimekon uutuus, vaaleansininen Mini-maljakko (6 cm korkea). Se on niin söpö, että voin kuvitella käyttäväni sitä lasten poimimille kukille - niin herkkää.







Pinkki-punaisesta Unikko kuosista tulisi hienot verhot tyttären huoneeseen. Kesken kuvakollaasien teon, tytär tuli sattumalta viereeni ja huomasi ko. Unikon kuvan. Alkoi pomppimaan paikallaan ja sanoi ilosta hihkuen, "Äiti, tuota pinkkiä minä haluan !". 
Niin äiti, kuin tytärkin...ihanaa !







Mustavalkoinen on aina varma valinta, joka käy minkä tahansa kaveriksi. Valkoiset kupit kiinnostavat erityisesti ja luulen, että niitä täytyy käydä myymälässä tarkemmin katsomassa.

Jutun kaikki kuvat: mediabank.marimekko.fi

Tässä vielä muutama kangaspoiminta. Värikylläisyyttä riittää ja kuvioissa löytyy. Tälläkertaa ollaankin liikenteessä hieman pienemmällä kuviolla. 

Mitä mieltä olette? Löytyikö näiden kollaasien tuotteista omat suosikit vai jättikö ihan kylmäksi? 

4 kommenttia:

  1. Tiedätkö, onko Räsymatosta tulossa nuo mukikuosit? Ehdottomasti niitä halajaisin ihtelleni, jos ko. kuosi ilmestyy kauppoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maarit !

      Itseasiassa tarkistin asian Marimekon asiakaspalvelusta ja siellä tytöillä ei ollut mitään tietoa asiasta. Vastasivat, että tuotteita lisätään verkkoon ja myymälöihin myyntiin 2018 aikana. Väittivät, ettei Räsymatto kuosisia (vihreä-musta-valkoinen) ei tule kevät-kesä aikana myyntiin...ihmettelen kyllä vähän vastauksia, koska ne kuuluvat ko. kauden uutuuksiin.

      Ainakin ennen uudet mallistot ovat tulleet ostettavaksi kauden alussa (suurimmalta osin) eli luulisin, että niin on tänäkin vuonna. Eli viimeistään keväällä olisivat ostettavissa.

      Toivottavasti saat mukit ja kiitos kun kommentoit :)

      Poista
  2. Mä kyselin myös (kommentoinnin jälkeen) Marimekon nettimyynnistä mukeista :D ...Siellä sanoivat, et olisivat tulossa myyntiin, mut ainoastaan 2,5 dl:n kokoisena. Yhdessä fb:n sisustusryhmässä nämä oltiin tänään jo bongattu myynnistä, mutta en tiedä missäpäin Suomea kuva oli otettu :D .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eri kysyjä, erilaiset vastaukset :) Pitääkin käydä itse tutkimassa mitä kaikkea löytyy Marimekon myymälöistä jo nyt alkuvuodesta. Kiitos vinkistä !

      Poista