perjantai 1. joulukuuta 2017

Mustikkahilloa + Musiikkia = Love

Onko Sinulla tapana kuunnella musiikkia, kun teet kotitöitä tai haet hyviä muuveja päivään tai ehkäpä sittenkin haluat vain olla rauhassa omine ajatuksinesi?

Voin vastata, että KYLLÄ ! 
Minulle musiikki on erittäin tärkeä osa arkeani, josta olen joskus aikaisemmin kirjoitellutkin. Siksipä ei ole ihme, että musiikki soi napeista, kun mustikkahillo kiehahti kattilassa. 




Mustikkahillo on Dan Sukker perus hillo-ohjeella tehty, joka löytyy TÄSTÄ linkistä. 

Olemme keränneet kaikenlaisia lasipurkkeja talteen. Löytyy ainakin hillopurkkeja, guacamole-, salsa-, pesto- sekä tomaattikastike purkkeja. Ajattelin "kaunistaa" niitä jotenkin, mutta nämä kaksi yksilöä olivat jo valmiiksi oikean värisiä, joten mitä turhaan. Loppujen lasipurkkien kannet varmaan spraymaalaan mustiksi tai sitten vain laitan kaunista paperia päälle ja narua ympärille. 

Pisst.. älkää kertoko kenellekään, mutta tyttären opettaja tulee saamaan oman hillopurkin, ohjeen kera, kun joululoma alkaa. Tästä vinkki viitonen Teille jokaiselle - ja on helppotekoinen ! Muistakaa keittää purkit sekä kannet kattilassa reilussa vedessä, ennen kuin niihin hilloa teette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti